Klikjer platform yang menyediakan bahan bacaan atau panduan secara digital. Saya pernah ceritakan berkenaan klikjer sebelum ini dan saya yakin ramai yang sudah mengenali klikjer ni. Pada saya, Klikjer adalah platform buat duit online yang masih relevan hingga sekarang. Berdasarkan pengalaman saya, buat duit online klikjer sangat menyeronokkan.


Klikjer adalah platform untuk jana income secara online melalui dua cara. Saya akan terangkan lebih jelas dalam post kali ini. Teruskan membaca ye. Seingat saya, dah lebih tujuh tahun saya menjana pendapatan secara online melalui klikjer dan buat duit klikjer masih relevan sampai sekarang.


Klikjer Platform Buat Duit Online


Klikjer Cara Buat Duit Online Berkesan


Klikjer Cara Buat Duit Online Berkesan

Produk digital seperti ebook semakin mendapat tempat dalam kalangan rakyat Malaysia. Siapa kata rakyat Malaysia malas membaca dan malas berusaha? Sebab itulah sekarang ini anda boleh lihat semakin ramai yang berkongsi ilmu, skil dan kemahiran mereka dengan orang ramai menerusi ebook.

 

Ada yang berkongsi secara percuma dan ada juga yang berkongsi secara berbayar. Bila anda lihat pendapatan yang mampu dijana mereka, anda pastinya turut merasa tertarik dan ingin melakukan perkara yang sama. Betul?


Cara Buat Duit Online Dari Klikjer


Klikjer Cara Buat Duit Online Berkesan

Melalui klikjer, ada 2 cara untuk menjana pendapatan secara online. Pertama, dengan menjadi penulis ebook dan yang kedua melalui program affiliate.


1. Menjadi Penulis Ebook

Cara ini sesuai bagi anda yang mempunyai kemahiran dalam penulisan bidang-bidang tertentu. Jika anda ada kemahiran atau ilmu pengetahuan tertentu saya galakkan anda untuk hasilkan ebook. Dengan penghasilan Ebook, anda akan menerima pendapatan dalam bentuk royalti sehingga 50% hasil daripada keuntungan ebook anda.


Ianya akan dibayar setiap bulan. Anda akan menjana pendapatan secara pasif. Kos penerbitan dan bahan promosi disediakan oleh pihak klikjer. Jadi tugas anda hanya hasilkan ebook. Macam mana? Anda ada idea untuk menulis? Boleh submit kertas kerja anda ke klikjer.


2. Buat Duit Affiliate Klikjer

Ini cara yang kedua yang anda boleh cuba. Pendaftaran adalah percuma. Dengan menyertai affiliate atau agen pemasaran, tugas anda adalah mempromosikan ebook klikjer. Bahan-bahan promosi disediakan oleh pihak klikjer. Tugas anda hanya melakukan promosi mengikut kreativiti anda.


Jika anda nak cuba buat duit online, saya cadangkan anda untuk menjadi affiliate. Anda boleh daftar sebagai affiliate di link ini. Lebih mudah kerana anda cuma perlu mempromosikan produk orang lain. Anda boleh lihat dibawah ini beberapa ebook yang ada di KLIKJER yang anda boleh promosikan.


Klikjer Cara Buat Duit Online Berkesan


Klikjer Cara Buat Duit Online Berkesan


Kenapa Saya Pilih Affiliate Bukan Penulis?

Buat masa sekarang saya belum berhasrat untuk menghasilkan ebook. Saya memilih untuk menjadi affiliate di KLIKJER kerana komisen yang tinggi sehingga 50%. Betul. Jika harga produk adalah RM60, saya akan mendapat RM30.


Sejak menjadi affiliater klikjer saya berjaya menjana income 3 angka setiap bulan. Tugas saya hanya lakukan promosi melalui penulisan. Komisen akan dibayar setiap awal bulan. Seingat saya komisen pertama yang saya dapat adalah pada tahun 2015. Boleh baca kat sini ye.


Oh ya, sepanjang saya menjadi affiliate macam-macam panduan yang saya baca. Ada yang percuma dan ada yang berbayar untuk dapatkan ilmu. Ada juga panduan yang saya beli hasil daripada komisen klikjer.


Sepanjang saya terlibat dengan klikjer ada panduan yang dihasilkan oleh affiliater yang berjaya menjana angka yang lumayan. Dan yang terbaru saya ada dapatkan panduan Rahsia Klikjer. InshaAllah jika takde apa-apa halangan saya akan tulis review panduan ini. Panduan ini dalam bentuk video. Anda boleh baca dulu kat sini ye : Rahsia Klikjer


Sekian dari saya berkenaan cara buat duit online dengan klikjer. Jangan lupa daftar sebagai affiliate klikjer disini.

SEMOGA BERMANFAAT.


Post a Comment

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Previous Post Next Post