Rahsia Tambah Pendapatan Dengan Bisnes Affiliate - Ini salah satu peluang tambah pendapatan online dengan bisnes affiliate. Affiliate antara bisnes yang hot sekarang ni. Dah ramai yang berjaya buat duit online secara senyap dengan affiliate. Apa yang diperlukan cuma talian internet dan laptop sahaja tanpa kedai dan tanpa perlu jumpa pelanggan. Bisnes ini yang saya buat sejak dua tahun yang lalu. (Boleh lihat bukti-bukti komisen dalam entri ini).

Rahsia Tambah Pendapatan Dengan Bisnes Affiliate

Dengan mendaftar sebagai affiliate anda boleh mempromosikan link produk yang diberikan. Setiap kali ada pelawat klik link anda dan membuat pembelian anda akan menerima komisen. Saya pernah menerima komisen sebanyak RM75 per jualan. Banyak kan? Katakanlah komisen per jualan adalah RM50 dan anda berjaya hasilkan 10 jualan. RM50 x 10 dah RM500 kan? Menarik kan?


tambah pendapatan dengan bisnes affiliate

tambah pendapatan dengan bisnes affiliate


Dalam bisnes affiliate ada senjata sulit yang digunakan oleh otai-otai affiliate di luar sana. Mereka ni kalau nak dapat komisen 4 angka senyum je. Senjata pemasaran mereka adalah email marketing. Dalam email marketing mereka akan kumpul senarai pembeli untuk di follow up. Mereka akan siapkan :

1.Squeeze page untuk kumpul list (senarai email pelanggan)
2.Follow up mereka yang mendaftar


Nampak susah ke? Sebenarnya kalau anda nak berjaya dalam bisnes affiliate anda kena gunakan cara ini. Memang terbukti berkesan sebab ramai usahawan internet yang menggunakan cara ini. Untuk menjadi super affiliate anda perlu kuasai teknik pemasaran email.


Antara otai yang patut anda follow dalam pemasaran email ialah Oswald Justin. Dulu seorang chef dan sekarang full time internet marketer. Komisen yang beliau terima lebih banyak daripada gaji bulanan beliau dahulu sebagai chef.


tambah pendapatan dengan bisnes affiliate


Apa yang menarik dengan MR OJ ialah beliau sedia berkongsi ramuan rahsia beliau dalam pemasaran email. Beliau telah berjaya menjana beribu-ribu komisen dengan affiliate. Pengalaman dan rahsia yang digunakan beliau ada diceritakan dalam Funnel Sistem Version 3.0. Version 2.0 sebelum ini telah sold out sebanyak 200 unit dalam masa yang singkat. Kini beliau keluarkan version 3.0 (upgrade).


Dengan menggunakan sistem ini beliau telah berjaya hasilkan beribu-ribu komisen dari produk-produk affiliate. Jika anda mahu jadi seperti beliau anda patut cuba kuasai teknik pemasaran yang digunakan.


Apa yang disampaikan beliau dalam sistem funnel adalah pengalaman beliau sendiri yang telah menggunakan sistem ini. Nasihat saya jika anda mahu berjaya dalam bisnes affiliate gunakanlah senjata pemasaran yang telah beliau gunakan.Post a Comment

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Previous Post Next Post