Apakah panduan terbaik tingkatkan like fanpage anda? Bagaimana cara tingkatkan like facebook page yang berkesan. Boleh dikatakan kebanyakan pemilik bisnes di facebook memiliki sekurang kurangnya satu fanpage. Malah fanpage juga ditubuhkan untuk tujuan sosial semata-mata.

Fanpage dianggap tidak hidup dimata pengguna facebook tanpa like dan followers yang ramai. Sudah tentu anda memerlukan cara atau panduan untuk menaikkan jumlah like fanpage. Inilah persoalan yang akan kita bincangkan sekarang dengan mengambil contoh beberapa perisian atau skrip untuk meningkatkan like fanpage anda.

Bagaimana Cara Tingkatkan Like Facebook Page Berkesan

Pastinya anda telah cuba pelbagai kaedah percuma untuk menaikkan like fanpage. Anda juga telah membuat pelbagai carian di google untuk mendapatkan cara tingkatkan like fanpage. Tak kurang juga yang mengambil servis menaikkan like fanpage dengan bayaran tertentu. Oh ya, sekiranya anda mengambil servis atau membeli like, pastikan liker itu terdiri daripada manusia dan bukannya robot.

Mari kita lihat satu persatu beberapa skrip dan juga cara untuk menaikkan like fanpage anda.

1. Skrip Samseng FB

cara tingkatkan like dengan skrip samseng facebook
 
Skrip ini akan membantu anda mendapatkan trafik percuma dari facebook. Ianya lebih kepada menarik pelawat yang mengunjungi laman web anda kepada fan atau likers. Anda memerlukan laman web dan laman web ini bukan masalah utama dan anda boleh buat secara percuma dengan blogspot.

Skrip Samseng FB akan berfungsi sebagaimana berikut :
  1. Laman web anda telah dipasang skrip samseng FB   
  2. Pelawat melayari laman web anda yang telah dipasangkan dengan skrip samseng FB.
  3. Satu pop up akan muncul dan menyuruh pelawat untuk tekan klik pada butang like.
  4. Pelawat tiada pilihan jika mereka mahu membaca maklumat dalam web anda, mereka perlu menekan butang like kerana pop up ini akan hilang setelah pelawat klik butang like.
  5. Nak atau tidak pelawat tadi perlu tekan like. Anda mungkin pernah masuk ke sesebuah laman web dan mengalami situasi ini kan?
Secara keseluruhannya, skrip ini menukarkan pelawat blog atau mana-mana laman web yang dipasangkan dengan skrip ini kepada likers. Sekarang mungkin anda terfikir, adakah berkesan kalau anda gunakan --> Skrip Samseng FB

Mari kita lihat apa kata pengguna skrip ini.
testimoni skrip samseng facebook

2. Guna aplikasi FB Viralism

cara tingkatkan like dengan FB Viralism

Kaedah ini lebih bersifat viral. Jika 1 like mungkin boleh membawa kepada 10 like dan 10 like mungkin boleh membawa kepada like yang seterusnya. Penggunaan software ini agak teknikal dan apa kata anda tonton video di laman web berikut untuk lihat bagaimana ianya berfungsi --> FB Viralism

Mungkin selepas anda tonton video yang diterangkan anda akan faham bagaimana ianya berfungsi.

3. Skrip pakar FB Likes

cara tingkatkan like guna pakar fb likes

Dengan menggunakan skrip ini anda boleh menjimatkan masa dan wang anda daripada mengupah orang lain. 

Anda akan diajar cara untuk pasang skrip ini untuk mendapatkan likes ke fanpage anda. Skrip ini juga anda boleh gunakan di semua fanpage anda. Tidak terhad untuk satu fanpage sahaja. Saya kira ini teknik untuk tingkatkan like yang memang berbaloi.

Lihat sendiri kelebihan menggunakan skrip ini dilaman web berikut --> Skrip pakar FB Likes

4. Panduan tingkatkan likes cara FacebookMY

cara tingkatkan like guna facebook my
 
Teknik ini lebih kepada teknik untuk mendapatkan likes dari negara Malaysia. Bagi pemilik fanpage yang ingin mendapatkan like dari Malaysia eloklah sangat gunakan teknik ini.

Tak kisahlah anda pemilik page bisnes mahupun page apa sekalipun, jika anda ingin mendapatkan lebih banyak like, panduan Facebook My adalah sangat sesuai.


Kesemua teknik tingkatkan like atau naikkan like yang saya nyatakan di atas adalah sesuai untuk tingkatkan like. Cuma nasihat saya jika anda merupakan pemilik bisnes pastikan anda mendapatkan likes yang related dengan produk anda. Jika teknik yang digunakan memerlukan sumber trafik dari blog dan laman web, pastikan content laman web atau blog anda related dengan niche fanpage anda.

Sebagai tambahan, anda boleh kumpul senarai pembeli di facebook melalui fanpage anda. Anda bukan sahaja mendapatkan fanpage malah dapat mengumpul senarai pembeli untuk anda hubungi pada bila-bila masa.

Teknik ini dinamakan Sistem Funnel yang digunakan penulis sehingga berjaya mengumpul RM100,000 kurang dari dua tahun. Anda boleh gunakannya untuk produk fizikal, digital, mahupun affiliate. Anda boleh lihat bagaimana sistem funnel ini berfungsi. Lihat disini.Post a Comment

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Previous Post Next Post