Komisen ke lima, enam dan tujuh dari klikjer. Komisen ini merupakan komisen yang seterusnya yang telah berjaya saya hasilkan untuk bulan mei selepas komisen hari tu. Harap-harap bilangan komisen ini terus meningkat tiap-tiap bulan. Alhamdulillah rezeki dari Allah swt.

Komisen Affiliate Klikjer 5 & 6

Seronok memang seronok dapat komisen affiliate ni. Kalau beberapa tahun yang lepas saya tak aktif sangat promosi produk klikjer ni. Tapi tahun ini lain plak rasanya sebab dapat aura dari panduan klikjer tu. Memang tak rugi langsung kalau baca dan tonton video yang diajar.

Pelaburan yang memang berbaloi-baloi. Kalau ada yang tanya saya mana nak dapat panduan buat duit dari blog, saya akan suggest Rahsia Klikjer dan Teknik SEO Merah Jambu. Saya tak nafikan banyak lagi produk yang bagus-bagus cuma 2 panduan ini saya kira memang terbaik dan berbaloi-baloi untuk sesiapa sahaja nak dapat komisen affiliate dari blog. Sekali lagi saya ulang. HANYA dari Blog sahaja ye. Sesiapa yang belum ada blog cepat-cepat bina blog ye.

Komisen Klikjer 5 & 6

komisen affiliate klikjer

Komisen Klikjer 7

Inilah hasilnya kalau serius jana pendapatan online. Banyak peluang yang boleh digunakan untuk tambah pendapatan secara online antaranya mempromosikan produk-produk di laman web klikjer. Pendaftaran adalah percuma, cuma anda kena rajin dan berusaha sampai berjaya dapat komisen.

buat duit blog dengan klikjer

Komisen affiliate klikjer akan di bayar setiap awal bulan. Nilai komisen adalah 70 % dari harga produk melalui konsep Pay Per Sale atau PPS. Maknanya lagi tinggi harga produk, lagi tinggi nilai komisen yang anda akan dapat.

Tips Buat Duit Affiliate Klikjer

Untuk berjaya buat duit affiliate melalui klikjer ni anda kena pandai pilih produk yang ada permintaan dan gunakan teknik promosi yang betul. Biasanya produk yang ada permintaan atau BESTSELLER akan dipaparkan di laman web klikjer. Selain itu anda juga kena rajin jenguk fanpage Klikjer sebab produk-produk yang top 10 akan disenaraikan setiap bulan.


Sekarang anda dah ada target nak promosi produk yang mana. Perkara seterusnya adalah cara promosi. Kalau nak promosi guna blog anda mesti tulis artikel yang berkaitan dengan produk dan mengandungi keyword yang anda target. Pilih keyword yang akan di cari oleh pembaca supaya kebarangkalian untuk mereka menjumpai artikel anda adalah tinggi. Kalau rasa malah sangat copy paste je teknik Rahsia Klikjer tu.

komisen buat duit blog klikjer

Ini hasil yang saya dapat. Memang tak rugi apa-apa kalau anda rujuk panduan rahsia klikjer sebab saya sendiri sudah mengamalkannya. Video tutorial juga turut disediakan. Selamat mengamalkan tips yang saya ajarkan ini ya.

Ok, itu saja dari saya. Jumpa lagi

8 Comments

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

  1. Assalamualaikum..memang best dapat duit online ni

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..memang best dapat duit online ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam, terima kasih Balqis, ya memang best, tak payah susah-susah nak jumpa orang :-)

      Delete
  3. Alhamdulillah..Tahniah Tuan Azzahairi atas kejayaan mendapat komisen daripada Klikjer..Semoga dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah, mudah-mudahan Tuan Halim, terima kasih :-)

      Delete
  4. blan ni bro jadi top 5 klikjer..hbat..

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Previous Post Next Post