Komisen pertama dari klikjer akhirnya terhasil juga. Dah lama saya tunggu dan rasa gembira tak terhingga..hehe.. Mana taknya, kejayaan buat duit dengan blog ni adalah antara kejayaan yang paling manis buat saya sepanjang menjadi seorang blogger. Bagi yang belum berjaya hasilkan komisen dari klikjer ni bolehlah baca artikel saya ni sampai habis kalau nak tahu serba sedikit macam mana saya buat.

Komisen Pertama Klikjer

Nah..pecah jugak telur ayam ni dah lama peram. Dah dapat sales yang pertama lepas ni adalah lah tu sales yang seterusnya. Manalah tahu dapat jadi Top Affiliate Klikjer...InshaAllah..

Bagi yang belum ada akaun affilite klikjer bolehlah dafar disini sekarang : Daftar disini

Buat duit blog ni memang best sebab tak payah nak jumpa orang dan terangkan produk yang belum tentu lagi mereka nak beli.

Sebab apa ? Dengan teknik SEO saya akan buatkan entri saya berada di first page google dan pelanggan yang akan cari produk yang saya promosikan. Bunyi macam susah ke ? Tak delah susah sangat pun, saya yakin tak jadi masalah bila anda bijak buat "keyword research".

Biasanya saya akan pilih produk affiliate yang ada potensi dan permintaan dan buat keyword research. Kenal pasti keyword yang ada permintaan dan letakkan dalam artikel review kemudian publish post.

Rahsia Klikjer Terbukti Berkesan

Masa mula-mula Rahsia Klikjer dilancarkan saya terus dapatkan dan saya yakin saya orang yang terawal. Almaklumlah dah teruja sangat kan masa tu. Baca juga : Rahsia Klikjer Buatkan Saya Teruja

Tentang Rahsia Klikjer ni saya dah tulis testimoni dan review saya. Yang belum baca bolehlah baca kalau nak sangat tahu apa kandungannya. (Baca Disini)

Kalau tak kerana panduan dari Rahsia Klikjer ni, rasanya agak kaburlah kot macam mana saya nak hasilkan komisen klikjer ni. Nak berjaya kena guna teknik yang betul dari orang yang berpengalaman.


cara dapat komisen affiliate klikjer


Antara teknik Keyword Research dalam Rahsia Klikjer tu saya rasa semacam best je. Saya yakin ia berkesan sehingga saya berjaya hasilkan komisen dari Klikjer ni. Nak belajar Keyword Research melalui video panduan kenalah dapatkan Rahsia Klikjer ni.

Sebab tu adalah video yang wajib diberikan kepada anda jika anda beli. Yang pastinya memang best panduan tu kalau tak, saya tak beli plak sebab kandungannya memang ohsem.

Oklah, cukuplah setakat ni. Rajin-rajinlah datang blog ni lagi ye..heheNota : Rahsia Klikjer telah ditutup. Boleh cuba teknik terbaru 2020 : Rahsia Klikjer 2020


Post a Comment

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Previous Post Next Post