Lets Masak Kongsi Resepi, Menangi iPhone 6 dan Tebus Wang Tunai. Ada yang dah sedar tentang kewujudan laman web Lets Masak malah ada juga yang belum sedar tentang kewujudanya. Pengaruh Lets Masak dalam menyediakan resepi terhebat ni boleh tahan juga hebatnya. Berdasarkan laman web Lets Masak, bilangan ahli berdaftar terus meningkat dari segenap lapisan anggota masyarakat.

 

Lets Masak Kongsi Resepi Apa Saja


Dengan kewujudan Lets Masak, anda boleh berkongsi pelbagai resepi dengan mudah. Resepi anda boleh dimuatnaik di laman web rasmi Lets Masak dan resepi anda itu akan dijadikan sumber rujukan kepada sesiapa sahaja dalam mencari resepi untuk memasak. Jadi hantarkan seberapa banyak resepi anda ke Lets Masak.

kongsi resepi jana pendapatan menangi iphone dan wang tunai

Kelebihan Lets Masak Kepada Semua


Selain boleh mengakses pelbagai resepi di Lets Masak, anda juga berpeluang untuk membuat peambahbaikan pada resepi anda. Ini kerana Lets Masak memberi peluang untuk orang lain memberikan komen terhadap resepi anda. Anda juga boleh berkongsi gambar-gambar masakan menggunakan resepi yang telah anda cuba.
 

Cara Dapat Income Dari Lets Masak


Paling penting, selain berkongsi resepi di Lets Masak, anda juga boleh menjana pendapatan dengan Lets Masak melalui resepi yang dikongsikan, kumpul point dan tebus wang tunai.

Kaedah ini dikenali sebagai Lets Masak Reward System. System Reward ini dapat menarik minat orang ramai untuk berkongsi lebih banyak resepi dan kumpul point.

kongsi resepi jana pendapatan menangi iphone dan wang tunai

Cara Mendaftar di Lets Masak


Ok, caranya cukup senang. Pertama sekali sila ke laman web rasmi Lets Masak, klik pautan berikut : Laman Web Lets Masak

kongsi resepi jana pendapatan menangi iphone dan wang tunai


Paparan seperti di atas akan muncul dan klik Register di bahagian atas sebelah kanan anda. Kemudian paparan seperti di bawah akan muncul. Isi maklumat anda dengan betul.


kongsi resepi jana pendapatan menangi iphone dan wang tunai


Setelah selesai kilik submit.

Lets Masak Review Contest, Menangi iPhone 6 dan Tebus Wang Tunai


Melalui Lets Masak, anda juga layak untuk memenangi iPhone 6 dan tebus wang tunai dengan menyertai Lets Masak Review Contest 2015. Caraya cukup mudah. Klik banner di bawah untuk maklumat lanjut.


 


Peringatan !!

Anda perlu pastikan anda mencapai sekurang-kurangnya 50% progress. Rujuk gambar di bawah.

kongsi resepi jana pendapatan menangi iphone dan wang tunai

Jadi apa tunggu lagi jom daftar di Lets Masak dan jana pendapatan dengan berkongsi apa saja resepi dan menangi iPhone 6 dan wang tunai lumayan dengan menyertai Lets Masak Review Contest 2015.

Hadiah-hadiah adalah seperti berikut: 

1. Tempat pertama: iPhone 6 Plus 64Gb 
2. Tempat kedua: Wang tunai RM500 
3. Tempat ketiga: Wang tunai RM400 
4. Tempat keempat: Wang tunai RM300 
5. Tempat kelima: Wang tunai RM200 


Sekian dahulu dari saya penerangan tentang Lets Masak Kongsi Resipi, cara nak menangi iPhone 6 dan Tebus Wang Tunai.

Contest ini dianjurkan oleh Lets Masak dan disokong bersama Kelab Komuniti Hai Blogger!

9 Comments

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

  1. Salam, terima kasih turut sertai contest ini..

    Terdapat sedikit kesalahan pada link Hai Blogger! pada perenggan akhir.

    Harap dapat diperbetulkan untuk melayakan tempat.

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam, sama-sama.

      oh ye lah Tuan Halim, terima kasih banyak kerana bagitau..hehe

      Semoga kita berjaya dalam contest ni :-)

      Delete
  2. All the best ya. Saya juga dari kontes yang sama.

    ReplyDelete
  3. wah lumayan ye hadiahnya..dengan hanya resepi ringkas..MJ kalau resepi ringkas mungkin boleh tapi kalau resepi untuk hidangan ramai tak berapa nak lulus

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang lumayan hadiah, saya pun tengok2 je resepi kat lets masak ni :-)

      Delete
  4. All the best awak! ;)
    InshaAlla, sempat, akan join :D
    By the way, bila tarikh tutup contest ni erk?

    ReplyDelete
  5. dah lama mengidam nak beli hp baru..lumayan sungguh hadiahnya

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Previous Post Next Post