Jawatan Kosong 2015 Kerja Dari Rumah. Pernah tak anda dengar perkataan SOHO. Mungkin perkataan SOHO di atas membuatkan anda ingin tahu. Luangkan 5 minit untuk membaca artikel ini. Berbalik kepada konsep SOHO, ia adalah singkatan bagi Small Office Home Office. Rumah kita adalah pejabat kita begitulah untuk memudahkan pemahaman anda. Ada yang menjalankan konsep SOHO ini dengan memulakan bisnes online ataupun Freelance Blogger. Konsep SOHO ini telah diamalkan oleh Jutawan Internet iaitu Irfan Khairi . Jadi apa pula kaitan SOHO dengan Jawatan Kosong 2015 ?

Jawatan Kosong 2015 Dengan Konsep SOHO

Bagi memudahkan anda memahami konsep SOHO. Saya akan ambil contoh kerja online seperti  Job Di Rumah. Sejak beberapa tahun yang lalu selepas zaman kemelesetan ekonomi, berjuta-juta orang telah mengalami kehilangan pekerjaan di seluruh dunia. Keadaan ini telah menjejaskan sumber pendapatan mereka.

Kemajuan pada masa kini telah menjadikan dunia tanpa sempadan kerana segalanya hanya di hujung jari. Ramai majikan di seluruh dunia telah beralih angin daripada mengaji pekerja tetap kepada pekerja di rumah. Tahukah kita sebenarnya terdapat 10,000 peluang pekerjaan baru yang boleh dilakukan di rumah.

Keadaan ini dapat mengatasi masalah kekurangan peluang pekerjaan setiap tahun. Di samping memberi peluang pekerjaan kepada orang ramai. Ia juga membantu Syarikat mengaji pekerja yang berkualiti tanpa had dan sempadan.

Apakah sebenarnya Job Di Rumah


cara nak kerja dari rumah


Jobdirumah.com merupakan penyedia khidmat latihan asas dan sumber pekerjaan alternatif pada yang berminat. Perkhidmatan yang disediakan adalah panduan dalam bentuk penerangan bertulis dan video tutorial tentang bagaimana, cara apa, dan di mana hendak mencari kerja di rumah dari sumber - sumber yang betul.


Untuk kemudahan ahli, Jobdirumah.com akan menolong mencari kekosongan baru dan dihantar terus ke email setiap pagi secara percuma. Jika ada kerja yang difikirkan ahli sesuai dengan kemahiran. Ahli boleh buat permohonan kepada majikan.


Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas


Lain-lain
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
- Boleh mengikut arahan
- Sanggup bekerja keras
- Berfikiran positif
- Bermotivasi tinggi
- Berdisiplin diri


Perhatian PENTING !!

Job dirumah Bukanlah :
- Skim Cepat Kaya (Scam)
- Tukar Mata Wang (Forex)
- MLM atau Piramid
- Sebarang perniagaan online atau offline


Ahli dibayar untuk bekerja bukan menjual produk dan menerima komisen. 100 % jaminan di bayar apabila menyiapkan tugasan. Paling menarik bayaran di buat dalam nilai USD dan kita seolah-olah mempunyai pejabat sendiri menepati konsep SOHO.


Tawaran kerja datang di seluruh dunia dan menggunakan Bahasa Inggeris. Ahli bukan lah bekerja dengan Jobdirumah tetapi bekerja dengan. Syarikat-syarikat dan individu di serata dunia yang memerlukan pekerja dari rumah. Tunggu sahaja email dan anda terus menjalankan kerja yang diberikan.


Jobdirumah menjadi platform kepada anda dengan menyediakan panduan dan menghubungkan ahli dengan syarikat-syarikat yang memerlukan pekerja di rumah. Bukan Job di rumah yang meyediakan peluang pekerjaan tetapi job di rumah meyediakan panduan seperti video tutorial bagaimana mendapatkan pekerjaan dan senarai jawatan kosong.


Nasihat saya, anda perlu Komited dan membaca panduan dan arahan yang diberikan berkali-kali supaya anda FAHAM dengan jelas. Kerana tugasan akan diberikan dari semasa ke semasa dan dimaklumkan kepada ahli melalui email.


Selagi peluang masih ada rebutlah ia. Sekian sahaja artikel ini. Jangan lupa mengikuti artikel-artikel yang lebih HOT akan datang. Saya akan update blog ini dari semasa ke semasa. Terima Kasih. Semoga Sukses.


Post a Comment

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Previous Post Next Post