Assalamualaikum dan apa khabar semua. Salam sejahtera saya ucapkan.

Kita kini sudah berada di bulan terakhir tahun 2013. Hanya beberapa hari lagi untuk menyambut tahun 2014. Tapi apa perkembangan bisnes internet Tuan Puan sekarang. Saya harap semakin menunjukkan perkembangan yang positif. Jangan putus asa.

Sistem Auto Squeeze Page Lite Edition

Berbalik kepada tajuk artikel ini, baru-baru ini saya ada mendapatkan perisian atau software membina squueeze page oleh saudara Fami. Saya buat macam-macam carian kat Google akhirnya saya mengambil keputusan untuk mendapatkan perisian Auto Squeeze Page Lite ini.

5 minit bina squeeze page untuk bina list dalam perniagaan internet

Ikhlas saya katakan ianya BUKAN dalam bentuk Ebook mahupun Video. Ia adalah Software. Saya hanya perlu masukkan elemen-elemen yang saya perlukan seperti tajuk, headline, subheadline, keyword, gambar, dan klik butang Finish.

Kemudian saya akan upload Squeeze Page yang telah siap ke server dengan menggunakan Software Filezilla.

Saya berpuas hati sebab tak rugi kerana lebih CEPAT, MUDAH dan JIMAT MASA. Sesuai bagi newbie yang tak pandai dan tak tahu nak bermain dengan HTML. Setiap pembeli akan dibawa ke Group Support yang dikelola oleh bro Fami sendiri.

Seperti yang saya jelaskan dalam artikel sebelum ini, mengumpul mengumpul senarai email adalah sangat PENTING bagi seorang usahawan internet.

Jadi squeeze page adalah salah satu teknik yang diperlukan untuk membina list. List Is A Money !!
Post a Comment

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Previous Post Next Post