Showing posts with label Buat Duit Online. Show all posts
Showing posts with label Buat Duit Online. Show all posts

Teknik Marketing di Wechat Jana Pendapatan Sampingan

Teknik Marketing di Wechat Jana Pendapatan Sampingan. Sepanjang penglibatan anda dalam bisnes online mungkin anda pernah menggunakan facebook, instagram, google dan blog untuk kerja-kerja promosi. Tahukah anda bahawa di wechat juga anda boleh menjalankan marketing tapi masih ramai yang tidak tahu dan menggunakannya. Anda boleh jana pendapatan sampingan melalui marketing di wechat.

teknik marketing wechat
Teknik Marketing Wechat

Bagaimana jika anda boleh menjana pendapatan RM200.. RM300.. RM500.... hingga RM1-2 ribu setiap bulan secara sambilan di wechat? Sudah pasti ianya akan dapat membantu perbaiki kehidupan anda sekeluarga.

Teknik Marketing di Wechat Jana Pendapatan Sampingan

Kenapa saya berani katakan anda boleh buat marketing di wechat dan jana pendapatan sampingan. Ada banyak sebab mengapa buat duit di Wechat adalah cara yang terbaik untuk anda menambahkan pendapatan secara sampingan tanpa perlu anda berhenti kerja.

  • 95% Pengguna Telefon Pintar Menggunakan Wechat Di Malaysia.
  • Mudah digunakan oleh semua golongan. 
  • Anda Telah Ada Alat Utama Buat Duit Di WeChat
  • PERCUMA! Zero Kos Pemasaran. 
  • WeChat Boleh Menyimpan “CopyWriting” @ Ayat Balas PM ..
  • 99% Kenalan WeChat Akan Nampak Post Dibuat Anda. 
  • WeChat Lebih Privasi Berbanding Facebook Atau Instagram 
  • KUASAI & TAKLUKI Pengguna WeChat Dalam RADIUS 20 KILOMETER. 
  • WeChat Ada Fungsi Scan QR CODE atau “Quick Response Codes”. 

Semestinya akan ada banyak pertanyaan dan persoalan yang akan bermain di fikiran anda tentang cara... Bagaimana mahu membuat duit di WeChat!  Termasuklah juga bagi orang yang dah lama guna WeChat.


Macam Mana Buat Duit Di Wechat

Antara soalan yang paling kerap ditanya kepada ialah :
  • Macammana nak daftar WeChat?
  • Bagaimana nak buat duit di WeChat?
  • Nak buat idea apa ? Saya tiada idea ?
  • Idea apa yang paling banyak permintaan di WeChat?
  • Siapa yang banyak guna WeChat?
  • Percuma ke? Bila buat duit Di WeChat? Ke Kena Bayar?
  • Berapa kos buat duit di WeChat?
  • Apa peralatan yang diperlukan selain HP ?
  • Macam mana nak buat promosi di WeChat?
  • Macam mana boleh dapat 1000- 5000 prospek? Percuma pulak tu..
  • Apakah cara terbaik dapat pelanggan di WeChat ?
  • Macam mana nak tulis di WeChat? Apa yang nak ditulis?
  • Berapa saya boleh dapat duit sebulan di WeChat ?
  • Berapa lama saya kena luangkan masa sehari di WeChat?
  • Bagaimana nak jawap PM & Closed prospek di WeChat?
  • Apakah rahsia dan teknik sehingga boleh buat 3-4 angka sebulan di WeChat?

Banyak persoalan yang bermain di fikiran anda kan? Tapi jangan risau dan khuatir.... kini anda dah tak perlu nak pening-pening lagi fikirkan segala permasalahan di atas. Semua persoalan di atas, telah pun terjawab melalui Teknik Marketing Wechat.

Mari saya kongsikan bersama anda testimonial-testimonial daripada mereka yang telah pun mengamalkan ilmu yang terdapat dalam Ebook Teknik Wechat.

teknik marketing wechat
teknik marketing wechat

teknik marketing wechat
teknik marketing wechat

teknik marketing wechat
teknik marketing wechat

Ebook ini setebal 127 muka surat, disusun mengikut tertib. Senang dibaca & mudah faham. Saiz huruf tidak menyakitkan mata. Ada gambar dan lengkap dengan gambar rajah berwarna untuk memudahkan pemahaman anda.

Terdapat 6 Bab Utama di dalam ebook Teknik Wechat. Berikut saya kongsikan pengisian-pengisian yang terkandung dalam ebook ini serta manfaat yang bakal anda perolehi setelah anda habis membaca keseluruhannya.

Teknik Marketing di Wechat

Bab 1: 7 Kunci Asas Sebelum Buat Duit Dengan WeChat

Dalam bab ini, penulis akan dedahkan 7 kunci asas sebelum anda mula buat duit dengan WeChat secara part-time. 7 kunci ini akan membuka minda anda untuk bersedia dan fokus kepada matlamat untuk buat duit di WeChat, sehingga buat sampai dapat duit.

Bab 2: Apa Itu Buat Duit Dengan WeChat?

WeChat itu apa dan siapa pengguna utama? Apakah 10 kebaikan dan kelebihan WeChat berbanding aplikasi lain? 5 teknik untuk pilih idea buat duit di WeChat. Bagaimana minat anda boleh buat duit di WeChat? Ada 30 idea buat duit sedia ada di dalam WeChat.

Bab 3: Menjana Duit Pertama Dengan WeChat

Sejujurnya bab ini konten paling mahal dalam ebook ini. Dengan tahu rahsia di dalam bab ini, anda  sudah bersedia untuk buat duit  di WeChat. Rahsia ini akan membuatkan prospek terhegeh-hegeh ‘add’ serta PM anda setiap hari. Prospek dengan rela hati ‘add’ anda tanpa perlu dipaksa. 

Bab 4: Rahsia Pemasaran Zero Kos Dengan WeChat

Dalam bab ini merupakan NADI UTAMA kepada kejayaan  idea buat duit anda di WeChat. Teknik-teknik praktikal PEMASARAN ZERO KOS atau PERCUMA di WeChat yang pasti disukai oleh orang bisnes untuk menguasai pelanggan dalam 20 KILOMETER RADIUS dari lokasi anda berada.

Antara teknik yang digunakan “Teknik Jerat 30 Minit”, Rahsia 5 Ayat Teknik Closed WeChat, Teknik Bro-M200 dan Teknik Komando WeChat serta tip bila masa tepat anda mahu gunakan teknik ini.

Bab 5: 15 Penghalang Buat Duit Di WeChat

Buat duit secara part-time di WeChat juga ada beberapa sekatan dan tembok penghalang yang tersendiri. Penghalang ini dicipta oleh anda sendiri, bukan WeChat. Ada 15 penghalang buat duit pada bab ini.

Tujuan dibongkarkan perkara ini supaya anda bersedia dari awal dan membuat strategi bagi mengelak terkena 15 penghalang buat duit di WeChat ini. Tapi jangan risau ada penyelesaiannya dalam bab ini.

Bab 6: 10 Formula Mudah Tingkatkan Pendapatan Pendapatan Dengan WeChat

Dalam bab ini, anda akan tahu 10 formula untuk tingkatkan pendapatan di WeChat yang sering kita terlepas pandang untuk berjaya buat duit walaupun secara sambilan. Formula yang dikongsikan akan memudahkan anda untuk kekal menjana pendapatan setiap bulan dari WeChat.

Teknik Buat Duit Wechat Terbaik

Itulah isi-isi kandungan yang bakal anda perolehi melalui ebook Teknik WeChat. Memang hebat kan? Amat berbaloi untuk dimiliki oleh anda. Boleh dapatkan Teknik Wechat disini.

YA, sudah pasti ianya hebat dan mampu memberikan anda manfaat dalam proses menambah pendapatan 3-4 angka setiap bulan secara sampingan menggunakan Teknik WeChat.

Mari saya kongsikan bersama anda testimonial-testimonial daripada mereka yang telah pun mengamalkan ilmu yang terdapat dalam ebook hebat ini. Jom kita lihat Teknik Wechat dan Testimoni mereka disini.


Baca Juga :



Bagaimana Cara Menarik Pelanggan di Wechat

Bagaimana Cara Menarik Pelanggan di Wechat. Ini merupakan trik terbaru bagaimana anda boleh gunakan wechat untuk dapatkan pelanggan yang mana anda boleh rujuk pada entri "Panduan Buat Duit Wechat". Teknologi berlalu begitu pantas dan memberikan impak yang positif kepada peniaga. Ramai peniaga telah meluaskan kaedah pemasaran produk mereka dengan pelbagai kaedah daripada offline kepada online marketing.  Dengan capaian internet yang semakin baik dan kewujudan peranti mudah alih seperti laptop, tablet dan smartphone makin memudahkan kerja-kerja pemasaran secara online.

Dan dunia online kini adalah bukan sahaja tempat bersosial malah tempat berjual beli kerana pasaran yang luas memandangkan di laman sosial tempat orang ramai berkumpul. Misalnya laman facebook, instagram dan terkini di wechat. Hanya menggunakan peranti mudah alih kerja-kerja pemasaran berlaku dengan pantas tanpa mengira batasan sempadan negara dan pasaran yang lebih luas. Jadi ramai yang berjaya menghidu peluang ini. Antara teknik terbaru adalah cara menarik pelanggan di wechat.

cara tarik pelanggan we chat
Cara Tarik Pelanggan Menggunakan Wechat


Bagaimana Cara Menarik Pelanggan di Wechat

Sebagai peniaga online anda boleh mempelbagaikan channel pemasaran dan jangan gunakan satu channel sahaja. Anda boleh gunakan facebook, blog, instagram dan aplikasi wechat yang boleh anda praktikkan. Teknik wechat masih lagi baru dan masih ada peniaga di luar sana yang tidak pernah tahu tentang teknik ini.

Dalam situasi ekonomi sekarang, PELABURAN yang TERBAIK adalah pelaburan TERHADAP DIRI SENDIRI. Iaitu dengan cara MENAMBAH ILMU-ILMU BARU  AGAR dengan ilmu itu ia DAPAT menambah dan MEMPERBAIKI kedudukan EKONOMI keluarga serta POKET SENDIRI

Nak harapkan gaji setiap bulan yang ada?… memang sukar untuk menyimpan.

Nak tunggu boss naikkan gaji? Memang tinggal harapan jer lah ketika ekonomi sedang suam-suam kuku ini. Malahan dari kajian yang dilakukan, gaji pekerja di Malaysia hanya naik sekitar RM17 sahaja setahun! Masih lagi tidak cukup!

Jadi, mahu atau tidak! Anda harus ada PLAN B iaitu CIPTA PENDAPATAN TAMBAHAN untuk naikkan pendapatan anda setiap bulan.

50 idea buat duit wechat
Cara Tarik Pelanggan Menggunakan Wechat


Bagaimana jika anda boleh menjana pendapatan RM200.. RM300.. RM500.... hingga RM1-2 ribu setiap bulan SECARA SAMBILAN Di WECHAT? Sudah pasti ianya akan dapat membantu perbaiki kehidupan anda sekeluarga!.

Sahabat saya Tuan Azly adalah orang yang mahir menggunakan Wechat. Teknik yang sama telah ajarkan kepada kawan-kawan beliau dan Alhamdulillah setelah mereka lakukan teknik-teknik yang diajarkan, mereka juga turut berjaya mendapat pelanggan menerusi WeChat. Ada juga kawan Tuan Azly yang sebelum ini tidak bekerja dan hanya suri rumah, turut berjaya menjana pendapatan sampingan RM3-4 ratus secara sambilan, hanya dari rumah menggunakan WeChat!

Kini.. saya ingin membongkarkan Teknik yang beliau gunakan kepada anda pula.

Cara Tarik Pelanggan Menggunakan Wechat
Cara Tarik Pelanggan Menggunakan Wechat

Rahsia Buat Duit Dengan Wechat

Ebook Teknik WeChat ini ditulis oleh saya sendiri, bukan saya upah orang lain. Ebook ini khusus untuk mereka yang ingin menambah pendapatan setiap bulan di WeChat dengan menggunakan smartphone sahaja.

Ebook ini adalah hasil daripada pengalaman beliau sendiri selama 3 tahun lebih menggunakan WeChat.

Beliau bukanlah jenis kutip isi dekat Google atau tengok di you-tube untuk dijadikan ebook. Ini ebook ‘Fresh’ dari pakar Teknik WeChat. Anda takkan jumpa ilmu di dalam ebook ini di mana-mana di internet!

Semua teknik yang ditunjukkan dalam ebook ini meliputi teknik pilih idea, teknik membuka akaun WeChat yang boleh buat duit, teknik pemasaran zero kos, teknik closed prospek di WeChat dan bermacam-macam teknik WeChat untuk anda yang mahu buat duit tambahan secara sambilan

Ebook ini setebal 127 muka surat, disusun mengikut tertib. Senang dibaca & mudah faham. Saiz huruf tidak menyakitkan mata. Ada gambar dan lengkap dengan gambar rajah berwarna untuk memudahkan pemahaman anda.

Panduan Buat Duit Wechat

Terdapat 6 Bab Utama di dalam ebook ini. Berikut saya kongsikan pengisian-pengisian yang terkandung dalam ebook ini serta manfaat yang bakal anda perolehi setelah anda habis membaca keseluruhannya


  • Pendahuluan
  • Bab 1: 7 Kunci Asas Sebelum Buat Duit Dengan WeChat 
  • Bab 2: Apa Itu Buat Duit Dengan WeChat? 
  • Bab 3: Menjana Duit Pertama Dengan WeChat
  • Bab 4: Rahsia Pemasaran Zero Kos Dengan WeChat
  • Bab 5: 15 Penghalang Buat Duit Di WeChat 
  • Bab 6: 10 Formula Mudah Tingkatkan Pendapatan Pendapatan Dengan WeChat 

Cara Tarik Pelanggan Menggunakan Wechat
Cara Tarik Pelanggan Menggunakan Wechat


Inilah isi-isi kandungan yang bakal anda perolehi melalui ebook Teknik WeChat.  Memang hebat kan? Amat berbaloi untuk dimiliki oleh anda. Sudah pasti ianya hebat dan mampu memberikan anda manfaat dalam proses menambah pendapatan 3-4 angka setiap bulan secara sampingan menggunakan Teknik WeChat.

Macam mana?

Teringin ke nak buat duit di wechat dan belajar cara menarik pelanggan di wechat. Untuk rujukan penuh tentang teknik wechat anda bolehlah ke halaman rasmi teknik wechat Tuan Azly : Web Rasmi Teknik Wechat


Panduan Buat Duit Dengan Wechat

Panduan Buat Duit Dengan Wechat. Pernah dengar tak tentang teknik buat duit dengan we chat secara sambilan? Saya pun baru tahu tentang ni dan rasanya jarang sangat panduan buat duit yang berkaitan dengan we chat kat Malaysia ni. Mungkin kita biasanya dengar buat duit dengan facebook, handphone dan instagram.

Bagi yang tercari-cari peluang cari duit online untuk  tambah pendapatan elok sangatlah tu. Boleh cuba belajar cari duit secara online tanpa modal yang betul-betul sah. Bukannya ape sebab kat luar sana ade lagi program buat duit online tanpa modal yang menipu. Jadi sila berhati-hati.

teknik buat duit online dengan wechat
Buat Duit Wechat

Kepada yang nak cari duit online atau buat duit online tanpa modal di tahun 2017, 2018 dan tahun-tahun akan datang ianya masih belum terlambat. Saya mula buat duit online secara sambilan sejak tahun 2012. Jadi kalau ada apa-apa pertanyaan bolehlah email saya atau boleh like page saya untuk follow saya.

Pastinya kita sentiasa tercari-cari peluang untuk tambah pendapatan. Anda mungkin dah buat carian tentang  buat duit dari rumah, bisnes part time, bisnes sampingan, bisnes dari rumah yang menguntungkan, bisnes makanan yang menguntungkan, idea perniagaan dari rumah, perniagaan makanan yang laris, bisnes makanan dari rumah, bisnes modal kecil, bisnes yang menguntungkan 2018, cara memulakan perniagaan sendiri, teknik pemasaran dan macam-macam lagi untuk tambah pendapatan.

Panduan Buat Duit Dengan Wechat

Macam Mana Nak Buat Duit Di WeChat? Semestinya akan ada banyak pertanyaan dan persoalan yang akan bermain di fikiran anda tentang cara buat duit dengan wechat. Berikut mungkin persoalan yang bermain di minda kita:

  • Macam mana nak daftar WeChat?
  • Bagaimana nak buat duit di WeChat?
  • Nak buat idea apa ? Saya tiada idea ?
  • Idea apa yang paling banyak permintaan di WeChat?
  • Siapa yang banyak guna WeChat?
  • Percuma ke? Bila buat duit Di WeChat? Ke Kena Bayar?
  • Berapa kos buat duit di WeChat?
  • Apa peralatan yang diperlukan selain HP ?
  • Macam mana nak buat promosi di WeChat?
  • Macam mana boleh dapat 1000- 5000 prospek? Percuma pulak tu…
  • Apakah cara terbaik dapat pelanggan di WeChat ?
  • Macam mana nak tulis di WeChat? Apa yang nak ditulis?
  • Berapa saya boleh dapat duit sebulan di WeChat ?
  • Berapa lama saya kena luangkan masa sehari di WeChat?
  • Bagaimana nak jawap PM & Closed prospek di WeChat?
  • Apakah rahsia dan teknik sehingga boleh buat 3-4 angka sebulan di WeChat?


Alamak! Banyak betul persoalan yang bermain di fikiran anda kan? Tapi jangan risau dan khuatir.... kini anda dah tak perlu nak pening-pening lagi fikirkan segala permasalahan di atas.

Semua persoalan di atas telah disediakan jawapan dan panduannya di dalam ebook dibawah. Ebook panduan ini yang ditulis sendiri untuk membantu dan membimbing anda secara langkah-demi-langkah membuat duit di WeChat.

Ebook Teknik WeChat – “Teknik Buat Duit 3-4 Angka Sebulan Di WeChat  Secara Sambilan”


teknik buat duit dengan wechat
Buat Duit Wechat

Semua teknik yang ditunjukkan dalam ebook ini meliputi teknik pilih idea, teknik membuka akaun WeChat yang boleh buat duit, teknik pemasaran zero kos, teknik closed prospek di WeChat dan bermacam-macam teknik WeChat untuk anda yang mahu buat duit tambahan secara sambilan

Ebook ini setebal 127 muka surat, disusun mengikut tertib. Senang dibaca & mudah faham. Saiz huruf tidak menyakitkan mata. Ada gambar dan lengkap dengan gambar rajah berwarna untuk memudahkan pemahaman anda.

Terdapat 6 Bab Utama di dalam ebook Teknik Wechat. Berikut saya kongsikan pengisian-pengisian yang terkandung dalam ebook ini serta manfaat yang bakal anda perolehi setelah anda habis membaca keseluruhannya.

Teknik Buat Duit Dengan Wechat

Bab 1: 7 Kunci Asas Sebelum Buat Duit Dengan WeChat

Dalam bab ini, penulis akan dedahkan 7 kunci asas sebelum anda mula buat duit dengan WeChat secara part-time. 7 kunci ini akan membuka minda anda untuk bersedia dan fokus kepada matlamat untuk buat duit di WeChat, sehingga buat sampai dapat duit.

Bab 2: Apa Itu Buat Duit Dengan WeChat?

WeChat itu apa dan siapa pengguna utama? Apakah 10 kebaikan dan kelebihan WeChat berbanding aplikasi lain? 5 teknik untuk pilih idea buat duit di WeChat. Bagaimana minat anda boleh buat duit di WeChat? Ada 30 idea buat duit sedia ada di dalam WeChat.

Bab 3: Menjana Duit Pertama Dengan WeChat

Sejujurnya bab ini konten paling mahal dalam ebook ini. Dengan tahu rahsia di dalam bab ini, anda  sudah bersedia untuk buat duit  di WeChat. Rahsia ini akan membuatkan prospek terhegeh-hegeh ‘add’ serta PM anda setiap hari. Prospek dengan rela hati ‘add’ anda tanpa perlu dipaksa. 

Bab 4: Rahsia Pemasaran Zero Kos Dengan WeChat


Dalam bab ini merupakan NADI UTAMA kepada kejayaan  idea buat duit anda di WeChat. Teknik-teknik praktikal PEMASARAN ZERO KOS atau PERCUMA di WeChat yang pasti disukai oleh orang bisnes untuk menguasai pelanggan dalam 20 KILOMETER RADIUS dari lokasi anda berada.

Antara teknik yang digunakan “Teknik Jerat 30 Minit”, Rahsia 5 Ayat Teknik Closed WeChat, Teknik Bro-M200 dan Teknik Komando WeChat serta tip bila masa tepat anda mahu gunakan teknik ini.

Bab 5: 15 Penghalang Buat Duit Di WeChat


Buat duit secara part-time di WeChat juga ada beberapa sekatan dan tembok penghalang yang tersendiri. Penghalang ini dicipta oleh anda sendiri, bukan WeChat. Ada 15 penghalang buat duit pada bab ini.

Tujuan dibongkarkan perkara ini supaya anda bersedia dari awal dan membuat strategi bagi mengelak terkena 15 penghalang buat duit di WeChat ini. Tapi jangan risau ada penyelesaiannya dalam bab ini.

Bab 6: 10 Formula Mudah Tingkatkan Pendapatan Pendapatan Dengan WeChat

Dalam bab ini, anda akan tahu 10 formula untuk tingkatkan pendapatan di WeChat yang sering kita terlepas pandang untuk berjaya buat duit walaupun secara sambilan. Formula yang dikongsikan akan memudahkan anda untuk kekal menjana pendapatan setiap bulan dari WeChat.

Teknik Buat Duit Wechat Terbaik

Itulalah isi-isi kandungan yang bakal anda perolehi melalui ebook Teknik WeChat. Memang hebat kan? Amat berbaloi untuk dimiliki oleh anda. Boleh dapatkan Teknik Wechat disini.

YA, sudah pasti ianya hebat dan mampu memberikan anda manfaat dalam proses menambah pendapatan 3-4 angka setiap bulan secara sampingan menggunakan Teknik WeChat.

Mari saya kongsikan bersama anda testimonial-testimonial daripada mereka yang telah pun mengamalkan ilmu yang terdapat dalam ebook hebat ini. Jom kita lihat Teknik Wechat dan Testimoni mereka disini.