Beli Phone Redmi Xiaomi di Shopee

Dah masuk hari jumaat dah. Apa khabar anda semua hari ni? Sihat?

Sementara tengah rajin ni, takde pulak benda nak buat maka menulis blog adalah keputusan yang paling baik.

Hari ni terasa nak tulis tentang tempat saya beli phone secara online tak lain tak bukan di laman web Shopee.

Sejak terjebak dengan shopee tahun lalu, saya dah jarang beli barang kat Lazada. Kadang-kadang beli jugak barang kat lazada tapi tak sekerap barang yang di beli di shopee.

Saya dah agak dah shopee ni boleh bersaing dengan web shopping online yang lain. Sangkaan saya tu memang tepat.

Jadi kalau korang pun nak mula cari duit online dengan bisnes di shopee cepat-cepat lah belajar kat sini. Ni antara teknik yang saya yakin boleh bantu korang mulakan bisnes di shopee.

Beli Phone Redmi Xiaomi di Shopee

Berbalik kepada tajuk entri ni, kalau korang nak tahu saya dah 5 kali beli phone Redmi Xiaomi di shopee.

Tahun lepas 4 phone Redmi yang saya beli. Ni beberapa hari lepas saya beli plak phone Redmi Note 7.

Ada beberapa kedai online di shopee yang saya rasa yakin dan best untuk korang beli phone redmi. Kedai yang saya maksudkan ialah.

beli-phone-online-shopee


Kat kedai All In Gadget ni saya dah beli 4 biji phone redmi sejak tahun lepas. Bermula dengan phone Redmi Note 5A Prime, Redmi Note 5, Redmi S2 dan terbaru Redmi Note 7.


Saya paling suka beli phone kat All In Gadget sebab servis yang cepat dan barang yang sampai dalam keadaan selamat.


Dan tahun lepas jugak saya pernah beli phone Redmi 6A kat kedai Switch Solution. Kat kedai ni pun ok gak kalau nak beli phone online. So total 5 bijik phone dah saya beli secara online di shopee.


beli-phone-online-shopee


Best jugak kan kalau ada kedai sendiri kat shopee ni. Tapi korang nak ke ada kedai online kat shopee? Kalau nak korang bacalah dulu teknik berniaga di shopee.


Saya pun bercadang nak dapatkan jugak teknik bisnes shopee tu nak belajar lagi cara jana income secara online.


Ok geng jumpa lagi di entri yang akan datang. Salam jumaat.


Share this

Related Posts

Latest
Previous
Next Post »

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.