Teknik Marketing di Wechat Jana Pendapatan Sampingan

Teknik Marketing di Wechat Jana Pendapatan Sampingan. Sepanjang penglibatan anda dalam bisnes online mungkin anda pernah menggunakan facebook, instagram, google dan blog untuk kerja-kerja promosi. Tahukah anda bahawa di wechat juga anda boleh menjalankan marketing tapi masih ramai yang tidak tahu dan menggunakannya. Anda boleh jana pendapatan sampingan melalui marketing di wechat.

teknik marketing wechat
Teknik Marketing Wechat

Bagaimana jika anda boleh menjana pendapatan RM200.. RM300.. RM500.... hingga RM1-2 ribu setiap bulan secara sambilan di wechat? Sudah pasti ianya akan dapat membantu perbaiki kehidupan anda sekeluarga.

Teknik Marketing di Wechat Jana Pendapatan Sampingan

Kenapa saya berani katakan anda boleh buat marketing di wechat dan jana pendapatan sampingan. Ada banyak sebab mengapa buat duit di Wechat adalah cara yang terbaik untuk anda menambahkan pendapatan secara sampingan tanpa perlu anda berhenti kerja.

  • 95% Pengguna Telefon Pintar Menggunakan Wechat Di Malaysia.
  • Mudah digunakan oleh semua golongan. 
  • Anda Telah Ada Alat Utama Buat Duit Di WeChat
  • PERCUMA! Zero Kos Pemasaran. 
  • WeChat Boleh Menyimpan “CopyWriting” @ Ayat Balas PM ..
  • 99% Kenalan WeChat Akan Nampak Post Dibuat Anda. 
  • WeChat Lebih Privasi Berbanding Facebook Atau Instagram 
  • KUASAI & TAKLUKI Pengguna WeChat Dalam RADIUS 20 KILOMETER. 
  • WeChat Ada Fungsi Scan QR CODE atau “Quick Response Codes”. 

Semestinya akan ada banyak pertanyaan dan persoalan yang akan bermain di fikiran anda tentang cara... Bagaimana mahu membuat duit di WeChat!  Termasuklah juga bagi orang yang dah lama guna WeChat.


Macam Mana Buat Duit Di Wechat

Antara soalan yang paling kerap ditanya kepada ialah :
  • Macammana nak daftar WeChat?
  • Bagaimana nak buat duit di WeChat?
  • Nak buat idea apa ? Saya tiada idea ?
  • Idea apa yang paling banyak permintaan di WeChat?
  • Siapa yang banyak guna WeChat?
  • Percuma ke? Bila buat duit Di WeChat? Ke Kena Bayar?
  • Berapa kos buat duit di WeChat?
  • Apa peralatan yang diperlukan selain HP ?
  • Macam mana nak buat promosi di WeChat?
  • Macam mana boleh dapat 1000- 5000 prospek? Percuma pulak tu..
  • Apakah cara terbaik dapat pelanggan di WeChat ?
  • Macam mana nak tulis di WeChat? Apa yang nak ditulis?
  • Berapa saya boleh dapat duit sebulan di WeChat ?
  • Berapa lama saya kena luangkan masa sehari di WeChat?
  • Bagaimana nak jawap PM & Closed prospek di WeChat?
  • Apakah rahsia dan teknik sehingga boleh buat 3-4 angka sebulan di WeChat?

Banyak persoalan yang bermain di fikiran anda kan? Tapi jangan risau dan khuatir.... kini anda dah tak perlu nak pening-pening lagi fikirkan segala permasalahan di atas. Semua persoalan di atas, telah pun terjawab melalui Teknik Marketing Wechat.

Mari saya kongsikan bersama anda testimonial-testimonial daripada mereka yang telah pun mengamalkan ilmu yang terdapat dalam Ebook Teknik Wechat.

teknik marketing wechat
teknik marketing wechat

teknik marketing wechat
teknik marketing wechat

teknik marketing wechat
teknik marketing wechat

Ebook ini setebal 127 muka surat, disusun mengikut tertib. Senang dibaca & mudah faham. Saiz huruf tidak menyakitkan mata. Ada gambar dan lengkap dengan gambar rajah berwarna untuk memudahkan pemahaman anda.

Terdapat 6 Bab Utama di dalam ebook Teknik Wechat. Berikut saya kongsikan pengisian-pengisian yang terkandung dalam ebook ini serta manfaat yang bakal anda perolehi setelah anda habis membaca keseluruhannya.

Teknik Marketing di Wechat

Bab 1: 7 Kunci Asas Sebelum Buat Duit Dengan WeChat

Dalam bab ini, penulis akan dedahkan 7 kunci asas sebelum anda mula buat duit dengan WeChat secara part-time. 7 kunci ini akan membuka minda anda untuk bersedia dan fokus kepada matlamat untuk buat duit di WeChat, sehingga buat sampai dapat duit.

Bab 2: Apa Itu Buat Duit Dengan WeChat?

WeChat itu apa dan siapa pengguna utama? Apakah 10 kebaikan dan kelebihan WeChat berbanding aplikasi lain? 5 teknik untuk pilih idea buat duit di WeChat. Bagaimana minat anda boleh buat duit di WeChat? Ada 30 idea buat duit sedia ada di dalam WeChat.

Bab 3: Menjana Duit Pertama Dengan WeChat

Sejujurnya bab ini konten paling mahal dalam ebook ini. Dengan tahu rahsia di dalam bab ini, anda  sudah bersedia untuk buat duit  di WeChat. Rahsia ini akan membuatkan prospek terhegeh-hegeh ‘add’ serta PM anda setiap hari. Prospek dengan rela hati ‘add’ anda tanpa perlu dipaksa. 

Bab 4: Rahsia Pemasaran Zero Kos Dengan WeChat

Dalam bab ini merupakan NADI UTAMA kepada kejayaan  idea buat duit anda di WeChat. Teknik-teknik praktikal PEMASARAN ZERO KOS atau PERCUMA di WeChat yang pasti disukai oleh orang bisnes untuk menguasai pelanggan dalam 20 KILOMETER RADIUS dari lokasi anda berada.

Antara teknik yang digunakan “Teknik Jerat 30 Minit”, Rahsia 5 Ayat Teknik Closed WeChat, Teknik Bro-M200 dan Teknik Komando WeChat serta tip bila masa tepat anda mahu gunakan teknik ini.

Bab 5: 15 Penghalang Buat Duit Di WeChat

Buat duit secara part-time di WeChat juga ada beberapa sekatan dan tembok penghalang yang tersendiri. Penghalang ini dicipta oleh anda sendiri, bukan WeChat. Ada 15 penghalang buat duit pada bab ini.

Tujuan dibongkarkan perkara ini supaya anda bersedia dari awal dan membuat strategi bagi mengelak terkena 15 penghalang buat duit di WeChat ini. Tapi jangan risau ada penyelesaiannya dalam bab ini.

Bab 6: 10 Formula Mudah Tingkatkan Pendapatan Pendapatan Dengan WeChat

Dalam bab ini, anda akan tahu 10 formula untuk tingkatkan pendapatan di WeChat yang sering kita terlepas pandang untuk berjaya buat duit walaupun secara sambilan. Formula yang dikongsikan akan memudahkan anda untuk kekal menjana pendapatan setiap bulan dari WeChat.

Teknik Buat Duit Wechat Terbaik

Itulah isi-isi kandungan yang bakal anda perolehi melalui ebook Teknik WeChat. Memang hebat kan? Amat berbaloi untuk dimiliki oleh anda. Boleh dapatkan Teknik Wechat disini.

YA, sudah pasti ianya hebat dan mampu memberikan anda manfaat dalam proses menambah pendapatan 3-4 angka setiap bulan secara sampingan menggunakan Teknik WeChat.

Mari saya kongsikan bersama anda testimonial-testimonial daripada mereka yang telah pun mengamalkan ilmu yang terdapat dalam ebook hebat ini. Jom kita lihat Teknik Wechat dan Testimoni mereka disini.


Baca Juga :



Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Latest
Previous
Next Post »

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.