Semakan Peperiksaan Online Pegawai Kawalan Trafik Udara Gred A41

Semakan Peperiksaan Online Pegawai Kawalan Trafik Udara Gred A41. Perhatian kepada semua calon Peperiksaan Online Pegawai Kawalan Trafik Udara Gred A41 2017, anda bolehlah membuat semakan Peperiksaan Online Pegawai Kawalan Trafik Udara Gred A41 sekarang melalui pautan yang diberikan di bawah.


Semakan Peperiksaan Online Pegawai Kawalan Trafik Udara Gred A41


Semakan Peperiksaan Online Pegawai Kawalan Trafik Udara Gred A41

Tarikh dan maklumat exam seperti yang tertera di bawah.

Tarikh Peperiksaan : 03 OKTOBER 2017 (SELASA)
Seksyen A : 08:00 PM - 08:40 PM
Seksyen B : 08:55 PM - 09:40 PM

Sila layari laman web :  http://e-semakanbcc.spa.gov.my/ppktu/

PERHATIAN : 

Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Pegawai Kawalan Trafik Udara Gred A41 akan dijalankan secara serentak dengan Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Penolong Pegawai Kawalan Trafik Udara Gred A29. Bagi calon-calon yang layak menduduki kedua-dua peperiksaan, anda hanya perlu menduduki satu (1) peperiksaan sahaja iaitu Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Pegawai Kawalan Trafik Udara Gred A41.  

*Semua calon akan menduduki peperiksaan pada sesi dan masa yang sama, bermula pada jam 8:00 malam hingga 9:40 malam. 

"Calon juga boleh menyemak maklumat peperiksaan melalui aplikasi mobile (MySPAv2). Segala pemakluman terkini mengenai peperiksaan yang berlangsung akan dipaparkan di Portal SPA dan Laman Facebook SPA di https://www.facebook.com/SPAMalaysia.gov/ semasa peperiksaan dijalankan. Kedua-dua pautan ini boleh diakses walaupun tanpa akaun yang aktif. Pastikan anda tidak ketinggalan dengan maklumat mutakhir pihak SPA!"


Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.