Panduan Dropship dan Supplier Dari China

Panduan Dropship dan Supplier Dari China - Kenapa saya banyak tulis tentang panduan import barang dari china. Salah satu sebabnya saya nak anda tahu yang nak beli barang murah maka belilah barangan buatan china.

Jika anda nak jual barang dari china anda perlukan supplier dari china. Tak payah ke china, bukak je pc atau laptop dan terus je beli dari china. Tak payah susah-susah nak cari kedai jual barang buatan china.

Panduan Dropship dan Supplier Dari China

Kelebihannya bila anda Beli Barang China Secara Online, anda tak perlu bersusah payah ke china, beli tiket, uruskan pasport, tempat kediaman, makan minum anda kat sana nanti dan paling penting keselamatan anda.

Website borong barang china yang popular adalah Taobao.com. Pernah dengar tak tentang website taobao.com? Ianya salah satu website untuk pemborong atau penjual untuk dapatkan barang dari china.

beli barang china di website taobao

Eh, kalau nak beli untuk kegunaan sendiri pun boleh. Sebabnya kat taobao anda boleh beli barang dengan minima satu unit pun tak mengapa. Taobao tak letakkan syarat minima berapa unit barang.

Barang kat taobao memang murah dan anda boleh jual balik dengan lebih untung seperti yang kawan saya buat. Tengok apa kata beliau kat sini.

Laman web beli barang china seperti taobao juga sesuai untuk supplier yang nak buat program dropship. Jadi jika anda nak buat program dropship saya memang rekemen anda dapatkan barang di website taobao. Kawan saya ade sentuh tentang ini.

Tapi website taobao ni dalam bahasa china. Dah tentulah kita tak faham kan. Tapi sebenarnya anda boleh translate ke bahasa inggeris hanya tukar setting pada browser yang anda gunakan.

Rasanya tak lengkap kalau bukak website taobao untuk beli barang dari china jika tak rujuk panduan import barang dari china. Sebab banyak lagi isu-isu lain selain bahasa yang anda perlu tahu jika nak belajar borong dari china.

Antaranya isu keselamatan, isu penipuan, dan macam-macam isu yang anda boleh elakkan jika sebelum borong barang dari china anda dah baca panduan import dari china.

Ok, ini website panduan import dari china.

Sekali lagi dari saya, semoga post ini membantu anda beli barang china.


Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia