Trik Memborong Barang China Online

Trik Memborong Barang Dari China Secara Online - Anda pernah memborong barang dari china? Kalau tak pernah, saya yakin bila dah try borong sekali pasti nak borong lagi untuk kali kedua dan seterusnya. Sebab apa? Yang pertama sekali lebih murah, jimat, menguntungkan dan boleh dibuat dengan mudah hanya borong secara online dari rumah. Buka laman web borong dari china kemudian buat tempahan dan tunggu sahaja barang dari china di pos kepada anda.

Trik Memborong Barang China Online

Bila barang ini dah sampai anda boleh jual dan kadar keuntungan juga sangat tinggi. Kepada yang berniaga secara online dan ada masalah nak dapatkan stok dan takde idea nak jual ape saya cadangkan anda jual barangan yang ada permintaan tinggi dan dapatkannya dari china. Antara website memborong barang dari china secara online ialah :
  1. www. taobao.com
  2. www.aliexpress.com
  3. www.alibaba.com

Contoh di atas adalah laman web yang terkenal untuk borong barang dari china. Pilih mengikut kesesuaian anda. Buat survey terlebih dahulu terhadap ketiga-tiga laman web di atas sebab setiap website mempunyai sistem yang berbeza. Saya rekemenkan anda gunakan website taobao.

Cara Memborong Barang China Online

Sebenarnya, banyak barang yang boleh anda beli dengan harga yang jauh lebih murah di website Taobao. Kalau beli dan tak mahu jual pun tak mengapa. Anda juga boleh beli untuk kegunaan diri sendiri. Takde hal lah. Beli barang china juga jadi lebih jimat misalnya swimming pool comel kat bawah ni.

borong dari china online

Tau tak, harga swimming pool ini kat laman web taobao.com cuma Y129 dan bila tukar kepada duit Malaysia, harganya baru sahaja Rm80. Campur dan tolak kos shipping sebagainya tinggalah lebih kurang RM30. Jadi, kos elektrik cuma RM110. Bukan ke anda dah jimat banyak tu.


Trik Memborong Barang China Online

Trik 1 : Teknik Mencari Produk Pasti Laku

Ada 5 ciri yang perlu anda perhatikan apabila memilih barang yang mahu anda borong di TaoBao. Jika barang tersebut memenuhi kelima-lima ciri ini, saya yakin, anda akan mampu menjana keuntungan yang besar dalam perniagaan anda.

Barang yang dipesan akan dapat sampai ke tangan anda dengan selamat... dan dengan pantas, ianya juga akan menjadi rebutan kepada pelanggan-pelanggan anda.

Pastikan anda tidak beli dan borong apa-apa produk di TaoBao.com selagi anda belum mengetahui 5 ciri ini!

Ok, jika anda ingin mendapatkan Ebook Rahsia Taobao Versi Preview secara percuma, anda bolehlah muat turun sekarang melalui pautan ini.

Trik 2 : Produk Yang Perlu Dielakkan!

Ada 4 ciri produk yang perlu anda elakkan apabila ingin memborong barang di TaoBao.com . Jika anda membeli produk-produk ini, ada kemungkinan besar, anda akan menghadapi pelbagai masalah di kemudian hari dan terpaksa menanggung kerugian yang besar.

Jadi, seboleh-bolehnya, elakkan membeli barang yang mempunyai 4 ciri ini.

Trik 3 : Langkah Demi Langkah Membuat Pembelian Di TaoBao.com

Ini adalah rahsia yang paling-paling-paling penting. Jika anda menyangka anda boleh terus pergi ke website TaoBao dan membeli barang disana seperti anda biasa membeli di website-website e-commerce yang lain!

Anda sedang melakukan KESILAPAN YANG SANGAT BESAR!

Berita baiknya, saya tunjukkan kepada anda secara langkah demi langkah beserta secreenshoot-secreenshoot, bagaimana anda boleh membeli barangan di TaoBao dengan cara yang SELAMAT dan BETUL!.

Trik 4 : Cara Menjual Produk Yang Telah Diborong Secara Online!

Setelah anda berjaya memborong barang dari TaoBao dan barang tersebut sudah sampai ke rumah anda dengan selamat..

Ada 5 kaedah untuk anda menjual barang-barang tersebut. Saya tunjukkan anda 5 tempat dimana anda boleh jual brang-barang anda.. semuanya adalah secara online sahaja!

Anda hanya perlu lakukannya dari depan komputer anda sahaja!

Trik 5 : Proses Jualan & Teknik Meng"Ayat"

Bagi anda yang sudah biasa menjual produk fizikal secara online, rahsia ini mungkin kurang penting bagi anda. Tetapi bagi anda yang belum mempunyai pengalaman menjual produk secara online, ataupun sering gagal menjual produk secara online. Ada banyak tips serta ilmu yang boleh anda pelajari pada bahagian ini.


Kesimpulannya, jika anda betul-betul nak beli barang dari china saya memang cadangkan anda buka laman web taobao. Kat situ anda boleh beli barang dari china secara online. Jika anda perlukan bantuan atau tak faham bahasa china, anda boleh rujuk panduan ini yang telah diupgrade. Lepas ni tak payah lah nak ke china lagi. Boleh buat secara online lagi mudah kan? Terima kasih kerana membaca Trik Memborong Barang China Online.



Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.