Cara Beli Borong Barang Dari China

Cara Beli Borong Barang Dari China - Bagi sesiapa sahaja yang nak mula bisnes, isu yang timbul antaranya tak tahu nak jual produk apa. Kalau ada sekalipun tapi tak tahu kat mana nak dapatkan Supplier pun susah jugak. Jadi apakah alternatif terbaik untuk anda dapatkan produk dengan harga borong. China adalah negara yang menjadi lubuk borong bagi peniga-peniaga. Anda mungkin tak sedar sebenarnya kebanyakan barang yang dijual di pasaran tempatan datangnya dari negara China. Kalau lah anda diberikan pilihan anda nak ke tidak beli borong barang dari china? Anda boleh dapatkan barang dari china dengan harga jauh lebih murah.

Persoalannya, macam mana anda nak dapatkan barang dari china. Macam mana nak beli borong kalau tak tahu nak berurusan dengan siapa. Sanggup kah anda ke china semata-mata untuk borong barang? Sebenarnya, misteri itu telah lama terjawab. Anda perlu tahu yang anda boleh beli barang dari china secara online. Tak payah perlu ke china tapi anda boleh berurusan dengan supplier dari china hanya secara online. Teknik borong ini dah lama diamalkan dan mungkin masih ada yang belum tahu.

Cara Beli Borong Barang Dari China

Silap besar kalau anda tak borong barang dari china. Sebab anda boleh borong secara online dengan harga yang jauh lebih murah. Silap haribulan anda boleh jual balik barang tersebut dengan untung yang lebih banyak. Antara cara borong barang dari china yang paling mudah adalah melalui website Taobao. Anda boleh pilih barang di website taobao dan buat tempahan. Tak payahlah susah-susah nak ke china. Duduk je depan PC kemudian buka website taobao, order barang dan tunggu barang sampai.

beli borong barang dari china online

Cuma bagi yang tak biasa atau first time, confirm mereka rasa susah sedikit untuk gunakan website Taobao ni. Sebab ianya dalam bahasa cina. Pening jugak tu nak faham. Silap haribulan boleh patah semangat awal-awal lagi. Ok, tak payahla panik sebab itu cuma masalah kecil sahaja. Sebenarnya ramai yang tak tahu yang anda boleh translate website Taobao ke bahasa melayu untk memudahkan anda.

Isu tak faham bahasa cina bukannya masalah besar. Sebab ada lagi isu-isu yang lebih penting jika anda nak memborong di Taobao. Jangan borong sembarangan je takut nanti kena tipu. Sebaliknya buat kajian dulu tentang website Taobao.

Kat bawah ni ada beberapa tips kalau anda nak mula berjinak-jinak dengan website Taobao. Lepas ni bolehlah borong barang dengan lebih mudah dan murah.

5 Tips Borong Barang China Di Taobao

Ini 5 nasihat atau tips dari saya yang anda perlu tahu jika ingin borong barang dari china dengan lebih selamat. Risau jugak berurusan dalam talian takut nanti tertipu. Tapi jangan bimbang amalkan tips ini.

  • Tips 1 - Ketahui 5 ciri-ciri produk PANAS yang senang diimport dan senang dijual.
  • Tips 2 - Ketahui 5 ciri-ciri produk yang HARUS DIELAKKAN.
  • Tips 3 - Rahsia menggunakan TaoBao.com walaupun tak pandai Bahasa Cina.
  • Tips 4 - Bagaimana mencari produk menggunakan Bahasa Cina, walaupun tak pandai Bahasa Cina!
  • Tips 5 - Langkah-langkah menilai Taobao Seller. Jangan sampai “tertipu".

Rahsia Beli Borong Barang Dari China

Rahsia 1 : Teknik Mencari Produk Pasti Laku

Ada 5 ciri yang perlu anda perhatikan apabila memilih barang yang mahu anda borong di TaoBao. Jika barang tersebut memenuhi kelima-lima ciri ini, saya yakin, anda akan mampu menjana keuntungan yang besar dalam perniagaan anda.

Barang yang dipesan akan dapat sampai ke tangan anda dengan selamat... dan dengan pantas, ianya juga akan menjadi rebutan kepada pelanggan-pelanggan anda.

Pastikan anda tidak beli dan borong apa-apa produk di TaoBao.com selagi anda belum mengetahui 5 ciri ini!

Ok, jika anda ingin mendapatkan Ebook Rahsia Taobao Versi Preview secara percuma, anda bolehlah muat turun sekarang melalui pautan ini.

Rahsia 2 : Produk Yang Perlu Dielakkan!

Ada 4 ciri produk yang perlu anda elakkan apabila ingin memborong barang di TaoBao.com . Jika anda membeli produk-produk ini, ada kemungkinan besar, anda akan menghadapi pelbagai masalah di kemudian hari dan terpaksa menanggung kerugian yang besar.

Jadi, seboleh-bolehnya, elakkan membeli barang yang mempunyai 4 ciri ini.

Rahsia 3 : Langkah Demi Langkah Membuat Pembelian Di TaoBao.com

Ini adalah rahsia yang paling penting. Jika anda menyangka anda boleh terus pergi ke website TaoBao dan membeli barang disana seperti anda biasa membeli di website-website e-commerce yang lain!

Anda sedang melakukan KESILAPAN YANG SANGAT BESAR!

Berita baiknya, saya tunjukkan kepada anda secara langkah demi langkah beserta secreenshoot-secreenshoot, bagaimana anda boleh membeli barangan di TaoBao dengan cara yang SELAMAT dan BETUL!.

Rahsia 4 : Cara Menjual Produk Yang Telah Diborong Secara Online!

Setelah anda berjaya memborong barang dari TaoBao dan barang tersebut sudah sampai ke rumah anda dengan selamat..

Ada 5 kaedah untuk anda menjual barang-barang tersebut. Saya tunjukkan anda 5 tempat dimana anda boleh jual brang-barang anda.. semuanya adalah secara online sahaja!

Anda hanya perlu lakukannya dari depan komputer anda sahaja!

Rahsia 5 : Proses Jualan & Teknik Meng"Ayat"

Bagi anda yang sudah biasa menjual produk fizikal secara online, rahsia ini mungkin kurang penting bagi anda. Tetapi bagi anda yang belum mempunyai pengalaman menjual produk secara online, ataupun sering gagal menjual produk secara online. Ada banyak tips serta ilmu yang boleh anda pelajari pada bahagian ini.

Malah, saya juga turut berikan anda contoh ayat atau skrip untuk anda menjual produk anda kepada orang ramai secara online.

Dapatkan 5 RAHSIA Ini Dalam Ebook Rahsia Taobao Beserta Video Tutorial


cara borong barang china online

Dalam panduan Rahsia Taobao ini, video tutorial juga turut disediakan. Banyak yang bakal anda pelajari dalam video tersebut antaranya cara mendaftar di web Taobao, membuat bayaran, membuat pesanan dan banyak lagi. Dapatkannya sekarang sebelum DITUTUP. Layari --> Rahsia Taobao (Update Video Tutorial)


Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

3 comments

comments
November 21, 2016 5:19 AM delete

smoga yg ingin borong di taobao.com dpt menjumpai panduan rahsia taobao ini..

Reply
avatar
December 13, 2016 5:38 AM delete

Panjang dan detail bro tulis, selamat berkenalan bro

http://wanwidget.com/

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia