Cara Tukar Like Jadi Pelanggan

Cara Tukar Like Jadi Pelanggan - Antara masalah ketara yang selalu dialami oleh peniaga online adalah masalah untuk dapatkan pembeli. Bila tak ada pembeli maknanya tak ada jualan. Bila tak ada jualan maka income pun tak ada.

Masalah ini boleh dialami oleh setiap hari jika jalan penyelesaian masih belum ditemui. Dalam bisnes online, hati kena kental. Anda kena tahu cara nak dapatkan pelanggan yang targeted (mereka yang sedia untuk beli produk anda).

Dalam kes pemasaran online, saya andaikan masalah ini berlaku di facebook. Rata-rata peniaga di facebook mengalami masalah ini "Masalah Nak Dapatkan Pelanggan dan Tempahan". Boleh jadi ini juga masalah yang anda hadapi kan? Kalau ya, saya harap anda sudi luangkan masa untuk baca entri ini.

Bagaimana Nak Dapatkan Tempahan Setiap Hari


cara tukar like jadi pelanggan

Jawapannya ada pada 3 langkah di bawah. Saya tak nak selindung-selindung dari anda. Anda cuma perlu ikut flow pemasaran kat bawah ini. Ulang, ulang dan terus ulang.

Anda perlu gabungkan Fesbuk Fanpage + Like Marketing = Pelanggan Berkualiti

Anda ikut 3 cara kat bawah ni:

  1. Bina fanpage
  2. Buat iklan likes (target saya biasanya 5k likes)
  3. Lepas 5k likes tercapai baru buat iklan kumpul list target "Who Like You Page"

Katakanlah anda baru sahaja ingin memulakan bisnes di facebook. Apa yang perlu anda lakukan adalah.

  1. Cari Produk Untuk Dijual (Affiliate,Dropship,Produk Sendiri)
  2. Bina Fesbuk Fanpage Dan Buat Iklan Likes (Proses Cari Pelanggan Targeted)
  3. Guna "Strategi 4 I" Proses Tukar Like Jadi Pelanggan
  4. Mula buat iklan menjual
  5. Tunggu order masuk

Secara ringkasya anda perlu ada produk, bina fanpage, buat iklan likes dan buat iklan pada sesiapa yang sudah like page anda. Inilah dikatakan cara dapatkan pelanggan targeted di facebook.

Cara Tukar Like Jadi Pembeli

Baru-baru ini saya sudah dapatkan Video Tukar Like Jadi Pelanggan dari Oswald Justin. Masa saya dapatkan video ini, ada 7 video tutorial yang telah diberikan dan sekarang Oswald Justin dan tambah lagi beberapa video secara percuma beserta ebook kepada membership Tukar Like Jadi Pelanggan.

cara tukar like jadi pelanggan


Saya sangat rekemen teknik ini kepada sesiapa sahaja peniaga online di facebook supaya gunakan teknik tukar like jadi pelanggan. Adakah anda masih tak serik dengan masalah untuk dapatkan pelanggan dan tempahan.

Panduan ini straight to the point dan sangat sesuai untuk newbie. Teknik yang mudah nak faham dengan gaya bersahaja. Jika anda masih mengalami masalah tempahan atau tak ada pelanggan, jangan teragak-agak lagi untuk gunakan cara tukar like jadi pelanggan.

Jangan buang masa anda lagi ye dan paling penting jangan biarkan lebih banyak duit anda lebur begitu sahaja.

[+] Link Tukar Like Pelanggan : Tukar Like Kepada Pelanggan


Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia