Komisen 13-19 Dari Jobdirumah

Semalam saya agak terkejut, sebab ada entri yang saya tulis telah di copy paste oleh blogger yang tak bertanggungjawab.

Dah lah tak mintak kebenaran lepas tu beri credit pun tak. Kot ye pun gtau la tu sumber dari mana. Kesian lah kat orang yang duk perah idea nak tulis entri.

Tapi korang senang-senang je ambik dan tampal kat blog korang. Tolong lah jaga hak orang lain. Kalau asyik duk copy paste je kerjanye kat mana originality blog korang. Respect lah sket kan.

please respect

Buat masa sekarang saya tak nak mention lagi nama blog tu. Apa yang pasti blogger tu bukan blogger sejati. Buat blog pun sebab iklan semata-mata. Mana taknye pop up iklan je yang ada. Income nak tapi tulis entri sendiri tak nak.

Komisen JDR

Panjang pulak meleret sal isu copy paste ni..

Ok, kita stop jap sal isu tu nanti kita sambung lagi.

Dah bulan mei 2016 tapi ada perkara yang saya tak sedar rupa-rupanya lupa nak update sal komisen jdr.

Serius, memang dua tiga menjak ni sibuk je kerjanya. Bulan-bulan lepas banyak perkara nak kena buat. Tambahan pulak macam-macam program yang ada kat sekolah tu. Kenalah hadapi dengan penuh bergaya.

Dan sepanjang kesibukan tu jugak ada komisen jdr yang terhasil dengan jaya. Tak banyak tapi dah cukup dah buat topup beli pampers anak. Haha..

Ada beberapa komisen yang terhasil dan yang pastinya bayaran sudah saya terima. Ada 7 sales yang terhasil sepanjang bulan januari hingga april.

payment komisen jobdirumah

Macam mana saya dapat income jobdirumah macam ni? Ok, kena rajinlah belajar ilmu ni --> Dapat Income Dari Blog

Bagi yang tak tau apa itu job di rumah boleh tengok kat sini : Panduan Jobdirumah

Sebenarnya banyak lagi cara nak tambah pendapatan online. Terpulanglah nak cuba yang macam mana.


Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia