Baucer Diskaun RM50 Lazada Mei 2016

Baucer Diskaun RM50 Lazada Mei 2016 - Eh, jangan terkejut ye sebab ni bukan kali pertama pihak Lazada berikan baucer diskaun kepada pembeli dalam tempoh masa yang TERHAD.

Ini berita baik untuk mereka yang selalu shopping online di lazada. Saya sendiri pernah melalui pengalaman beli barang di lazada. Memang berbaloi nak-nak kalau anda beli menggunakan baucer diskaun yang diberikan.

Baucer Diskaun RM50 Lazada Mei 2016

Untuk bulan Mei 2016, pihak Lazada telah berikan baucer diskaun RM50 kepada anda untuk membeli belah di lazada. Tapi anda mestilah pelanggan baru dengan lazada untuk melayakkan anda menggunakan baucer diskaun ini. Tempoh sah baucer diskaun ini sehingga 31 MEI 2016.

Perhatian, baucer diskaun ini boleh digunakan sekali sahaja tau. Bukan dua kali atau tiga kali atau belas-belas kali. Anda mestilah pelanggan baru atau kali pertama. Macam mana pula kalau anda pelanggan sedia ada atau pernah membeli sebelum ni.

Jangan risau, anda cuma perlu wujudkan akaun baru (id dan email baru) kalau anda nak guna baucer diskaun ini. Saya rasa itu tak ada masalah untuk anda kan? Berikut adalah kod baucer diskaun. Sila pastikan anda menggunakan kod yang di bawah ini saya.

baucer diskaun lazada mei 2016

Kod diskaun ini dihadkan sehingga RM50 sahaja. Pastikan anda memasukkan kod ini ketika proses "checkout" semasa tempahan ingin dibuat. Kod ini hanya sah jika anda membuat pembelian melalui aplikasi mobile dan juga dekstop.

Jadi apa tunggu lagi, cepat survey barangan yang anda ingin beli di lazada. --> Survey disini sekarang atau terus ke laman web rasmi Lazada untuk membolehkan anda mendapatkan kod baucer diskaun RM50 dari lazada.

Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

2 comments

comments
May 13, 2016 3:53 AM delete

mnarik..bleh la beli apa2 nanti..

Reply
avatar
May 14, 2016 11:16 AM delete

betul tu jie selagi baucer diskaun masih ada :-)

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia