Komisen Affiliate Klikjer 41 Hingga 50

Sepatutnya entri ini dah lama di publish.

Tapi apakan daya diri ini kurang sihat. Bukan setakat entri, malah banyak kerja yang perlu ditangguhkan sekejap.

Ambil masa untuk rehat supaya diri sihat seperti biasa. Sakit itu ujian dari Allah SWT dan penghapus dosa. Besarnya nikmat kesihatan yang tuhan berikan kepada kita.

Dah penghujung bulan Februari nampaknya. Lagi beberapa hari bulan Mac akan menjelang tiba. Sekejap sungguh masa berlalu.

Komisen Affiliate Klikjer 41 Hingga 50

Ok, masih belum terlewat untuk update komisen ini.

Bulan Januari yang manis sekali. Ada beberapa komisen terhasil dari klikjer.

Dapatlah merasa hasil dari penat lelah selama ini. Memang membantu dari segi perbelanjaan.

buah limau raya cina

Maklum sajalah baru lepas cuti sekolah sempena tahun baru cina.

Komisen ini memang membantu untuk top up itu ini untuk balik kampung. Isi minyak kereta, bayar tol, belanja anak bini dan keluarga makan dan jalan-jalan.

Cuti sekolah katakan..

...

Masa yang paling sesuai untuk pergi jalan-jalan. Bila lagikan?

Time cuti macam ni lah nak jalan-jalan. Kerja-kerja jugak, dan keluarga tetap nombor satu. 

top affiliate klikjer

Ashadee pun dah tutup. Harap-harap Klikjer kekal sihat hendaknya.

Income dari affiliate boleh jadi angka yang luar biasa jika kena caranya dan niche yang HOT.

Apa niche yang HOT tu?

...

...

...

Niche "Kerjaya"

Saya rasa dah ramai kot yang tahu tapi tak mengapalah sebab ramai lagi yang masih belum tahu.

Jadi salah satu kunci dalam affiliate adalah pilih niche yang betul dan ada permintaan tinggi.

Sejauh mana kebenarannya?

Ok, rakaman ini ada jawapanya. Lihat rakaman ini.


Tapi...

Tapi...

Tapi...

...Ya, banyak sungguh tapi... tapi yang tiada noktahnya.

Entah bila nak bertangguh kan?

Semuanya terpulang pada diri masing-masing. Percayalah akan ada hasilnya.

...

Ok, komisen klikjer dah selamat saya terima awal februari hari tu.

bayaran komisen klikjer

Ini salah satu cara untuk "Cari pendapatan online".

Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

1 comments:

comments
February 25, 2016 5:00 AM delete

bgus tuan..

mmg dpt tambah2 keperluan..

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia