Komisen 5-12 Dari Jobdirumah

Lama tak update komisen jobdirumah.

Ada beberapa sales yang terhasil sebelum berakhirnya tahun 2015 cuma tak berkesempatan nak update kat sini.

Sampaikan dah tak ingat bila komisen tu masuk. Bila tengok balik tarikh email notifikasi tu rupa-rupanya empat bulan berturut-turut saya dapat komisen jobdirumah.

Dapat Komisen 5-12 Dari Jobdirumah

Ada 8 sales sepanjang 4 bulan sebagai penutup tahun 2015.

Sket ke banyak tu?

Bagi blogger macam saya, jumlah ini sudah dikira banyak dan sangat indah seperti pemandangan di langit biru.

indahnya dapat komisen jobdirumah
 
Jumlah komisen affiliate sebegini begitu indah dan bernilai sekali.

Sebab apa bernilai?

...

...

Ok, sebab inilah pembakar semangat saya untuk terus berblogging sehingga dapat komisen.

Jobdirumah adalah salah satu pasif income saya.

September - 1 sale

dapat komisen jobdirumah
  
Oktober - 3 sale

komisen job dirumah

komisen job dirumah

dapat komisen jobdirumah

November - 3 sale

dapat komisen jobdirumah

komisen job dirumah

dapat komisen jobdirumah

Disember - 1 sale

dapat komisen jobdirumah

Walaupun nilai ini nampak biasa-biasa aje tapi dah cukup membuktikan yang buat duit affiliate dengan menulis blog bukan mimpi lagi.

"Buat duit dengan menulis blog bukan mimpi lagi, mimpi kini jadi kenyataan.."

Inilah realiti dunia blogging.

Kena rajin..

Kena korbankan sedikit masa..

Kena banyak belajar, kena banyak membaca..

...

...

Boleh berjaya ke?

Mengapa tidak...? "Nothing Impossible"

Ini terpulang pada diri masing-masing sebab saya sendiri pernah mengalaminya.

Kini saya dah berjaya tuai hasilnya...

Blog umpama ladang atau kebun yang anda boleh tuai hasilnya jika anda berusaha untuk dapatkan hasilnya. 

...

...

Lagi satu..

Mesti rujuk blogger-blogger yang dah berjaya buat duit dengan blog.

Sebab mereka ada ilmu yang memang valid.

Daripada anda terjebak dengan program SCAM yang mengarut tu lebih baik buat benda ni.

Ok faham?

Nak tahu apa itu jobdirumah boleh rujuk laman web ini.

Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia