Bayaran Komisen 4 Hingga 10 Terakhir Ashadee

Ok. Program Affiliate Ashadee sudah ditutup.

Senang citer, tiada lagi komisen-komisen yang akan saya terima dari ashadee lepas ni. Bukan saya sahaja, malah ramai lagi blogger di luar sana yang senasib dengan saya.

Tipulah kan kalau tak rasa ape-ape selepas Ashadee diumumkan tutup. Lagipun Ashadee telah lama bertapak kat Malaysia ni.

Alih-alih ditutup.

Sungguh tak sangka dan sayang seribu kali sayang.

Bayaran Komisen 4 Hingga 10 Terakhir Dari Ashadee

Sedih ?

Sayu ?

Pilu ?

Sakit hati?

Ada macam-macam rasa yang menyelubungi tapi jangan layan sangat perasaan tu sebab ada banyak lagi program affiliate lain yang boleh kita join.

Apakan daya.

Kita hanya merancang, Tuhan yang menentukan. Tak ada benda yang kekal kat dunia ini. Jodoh tak panjang dengan Ashadee.

Saya pernah menerima komisen dari Ashadee sehingga 3 angka. Siri-siri email begini pastinya menggembirakan hati setiap kali komisen akan di bayar.

Bayaran Komisen Ashadee 4

bayaran komisen ashadee

Bayaran Komisen Ashadee 5

bayaran komisen ashadee

Bayaran Komisen Ashadee 6

bayaran komisen ashadee

Bayaran Komisen Ashadee 7

bayaran komisen ashadee

Bayaran Komisen Ashadee 8

bayaran komisen ashadee

Bayaran Komisen Ashadee 9

bayaran komisen ashadee

Bayaran Komisen Ashadee Terakhir Kalinya

bayaran komisen ashadee

Ini mungkin menjadi kenangan dalam sejarah hidup seorang blogger.

Orang lain tak akan rasa apa yang kita rasa. Hanya blogger dan affiliater saja yang faham situasi ni.

Yang penting "Move On"

...

Tinggalkan ia dalam keadaan positif. Cuba pula program affiliate lain walaupun lukanya pedih sekali dan meninggalkan parut yang dalam.

Tapi inshaAllah parut tu akan sembuh bila satu hari nanti korang jumpa program affiliate yang lebih hebat lagi.

"Belajar Dari Pengalaman"

...

Sebab langit tak selalu cerah.

Mendung boleh datang bila-bila masa sahaja. Pengalaman mendewasakan kita. Itulah gunanya pengalaman.


Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

9 comments

comments
February 20, 2016 10:12 PM delete

Sronok join ashadee ni..

Tapi byk2 syg la nk ttup..artikel blog pun dh jd dead link..

Reply
avatar
February 20, 2016 10:13 PM delete

Sronok join ashadee ni..

Tapi byk2 syg la nk ttup..artikel blog pun dh jd dead link..

Reply
avatar
February 21, 2016 6:54 AM delete

InshaAllah ada la tu rezeki lain.

Jemput baca: http://nurulzayani.blogspot.com/

Reply
avatar
February 23, 2016 7:47 PM delete

Bersabar ye..boleh cari income lain

#agenshakleediperlukansegera

http://asmaasalleh.blogspot.my/2016/02/omega-guard-shaklee-terbaik-untuk-kanak.html

Reply
avatar
February 23, 2016 11:48 PM delete

Ye..kena cari platform lain lah plak :-)

Reply
avatar
February 23, 2016 11:49 PM delete

Yer,

Banyak lagi cara yang blh kita cuba :-)

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia