Komisen Affiliate Klikjer 35 Hingga 40

Komisen Affiliate Klikjer 35 Hingga 40 - Tak sempat nak update dan baru di beri kesempatan. Saya gabung terus komisen untuk dua bulan, bulan november dan disember sebagai penutup tahun 2015. Syukur sangat masih dapat merasa komisen dari klikjer walaupun kadang-kadang kerja-kerja promosi tidak giat dijalankan. Nak update entri pun tak sempat.

Komisen Klikjer 35 Hingga 40

Banyak kenangan manis bersama klikjer yang saya pernah capai dalam tahun 2015. Pernah tersenarai dalam carta top affiliate untuk beberapa bulan dan pernah dapat hadiah t-shirt klikjer. Semuanya saya tak pernah sangka dan jangka. Alhamdulillah rezeki...yang penting berusaha. Harap tahun ini dan tahun-tahun akan datang banyak lagi kenangan yang manis-manis belaka.

jagung manis sedap

35 hingga 40 bermakna 6 sales berjaya terhasil. Ada dari beberapa buah ebook. Ada ebook A ada ebook B dan juga ada ebook C. Ini komisen penutup tahun 2015 dan tahun 2016 sudah pun tiba. Nampaknya semakin ramai affiliater yang turun padang termasuklah otai-otai.

top klikjer november

Dengan komisen-komisen klikjer ini saya dapat topup perbelanjaan sana sini. Tambah pulak dengan komisen affiliate dari program-program lain bolehlah buat bayar bil itu ini. Yang penting income-income ini dapat membantu saya.

Komisen Klikjer 35, 36, 37 & 38


Komisen Klikjer 39 & 40

  
Tahun 2015 dah menutup tirai. Kena tetapkan target baru untuk tahun 2016. Banyak lagi yang perlu dipelajari. Mudah-mudahan target tahun baru tercapai.

Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

6 comments

comments
January 10, 2016 3:10 AM delete

tahniah bro..mmg boleh byr apa2 yang ptutu blan ni.

Reply
avatar
January 12, 2016 1:33 AM delete

memang legend bro nih.... kena tuntut ilmu nih...

Reply
avatar
January 17, 2016 12:06 AM delete

wahh..terer betul semuanya tu ye.

Reply
avatar
January 27, 2016 1:25 AM delete

Trme ksh,,ya blh lah byr bil itu ini...

Reply
avatar
January 27, 2016 1:26 AM delete

Saya msh bru lg...dorang lg hebat...

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia