Bayaran Ke 3 Komisen Dari Ashadee

Sekarang dah masuk bulan November. Maknanya lagi satu bulan lagi berakhirlah tahun 2015. Bulan ini dapat lagi komisen dari Ashadee seperti bulan-bulan sebelum ini. Kalau dua tahun yang lalu saya tak pernah terima komisen dari Ashadee.

Usaha tanpa jemu tanpa kenal erti penat dan lelah akhirnya tahun ini saya sudah merasa komisen-komisen dari Ashadee dan juga komisen-komisen affiliate yang lain. Kalau saya boleh usaha mengapa tidak anda ya? Yang penting belajar dan terus belajar InshaAllah akan ada hasilnya.

Bayaran Ke 3 Komisen Dari Ashadee

Bulan ini dan bulan lepas saya banyak travel sana-sini. Drive ke sana ke mari untuk urusan keluarga dan kerja. Apa-apa pun keluarga, isteri dan anak tetap nombor satu. Misi nak tambah pendapatan guna blog sudah tercapai cuma perlu tingkatkan lagi usaha dan terus konsisten.

" Sedikit-sedikit lama-lama jadi bukit...!! "

Tulis entri tanpa jemu akhirnya membuahkan hasil. Itu sebabnya anda kena ada blog sebagai salah satu cara promosi produk online.

Komisen Ashadee yang saya terima kadang-kadang waktunya tak menentu. Ada ketika mandi, ada ketika tidur, ada ketika lewat malam, ada ketika bangun tidur, ada ketika memandu dan banyak lagi waktu yang pelik-pelik kalau anda belajar buat duit dengan blog.. :-)

Bayangkan dua tahun yang lalu saya bermula dengan zero. Tekad dan kesungguhan belajar dan terus belajar. Baca ebook sana-sini dan beli panduan itu ini akhirnya berjaya.

Ingat belajar dan terus belajar cari ilmu tambah pendapatan secara online misalnya teknik merah jambu khusus untuk buat duit dengan blog. Ya, memang khusus untuk buat duit affiliate menggunakan blog.

Bayaran komisen dari Ashadee...bolehlah tampung mana yang patut...

bayaran komisen ashadee lagi

Ingat jangan putus asa mencuba, berusaha dan terus berusaha InshaAllah akan ada hasilnya..

Percayalah....Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.