Komisen Affiliate Klikjer 18 Hingga 25

Komisen Affiliate Klikjer 18 Hingga 25 - Hurm dah masuk bulan 10 dah. Awal bulan macam ni ahli affiliate klikjer akan menerima bayaran komisen untuk jualan bulan lepas. Setiap awal bulan komisen bulan sebelum ni akan di bayar terus ke akaun anda. Alhamdulillah saya juga sudah menerima bayaran komisen bulan lepas dari klikjer.

Komisen Affiliate Klikjer 18 Hingga 25

Bulan lepas adalah bulan yang paling mengejutkan saya sebagai affiliate klikjer. Mana taknya komisen untuk bulan lepas memang lain dari sebelum ni. Bulan lepas saya berjaya hasilkan 8 unit jualan bagi beberapa buah ebook. Hmm...memang murah rezeki betul.

Jumlah komisen pun memang banyak dari sebelum ni. Terkejut tak terkata bila dapat notifikasi komisen tiap-tiap minggu dari klikjer ni. Masa cuti seminggu di kampung pun ada 2 sales yang terhasil. Ini dikatakan kelebihan buat duit blog. Tak buat promosi pun boleh dapat komisen.

buat duit blog dengan klikjer

Logo klikjer pun dah lain dari sebelum ni dan laman web klikjer pun sudah di upgrade dan lebih cantik. Produk yang ada plak semakin bertambah dan kian bertambah. Lepas ni makin ramailah penulis nak submit ebook diorang tu nanti. Saya menjangkakan selepas ni bilangan ahli affiliate juga semakin bertambah. Kalau dulu orang tak fokus sangat dengan klikjer ni dan kebanyakan dari mereka lebih fokus kepada laman web ashadee. Dua-dua ada persamaan dan persaingan.

Bila dicampur semua bilangan jualan yang saya dah buat adalah 25 unit dalam masa tak sampai satu tahun. Jumlah komisen terkumpul juga dah cecah 4 angka. Tak sangka plak jumlah komisen dah cecah angka ribu kurang dari satu tahun. Rezeki bersama klikjer memang murah. Alhamdulillah saya betul-betul tak sangka berjaya hasilkan komisen sebanyak ni.

Senarai top affiliate klikjer juga sering berubah-rubah. Ada yang namanya saya kenal dan ada juga tak. Setakat ni nama saya masih tersenarai sebagai top affiliate dan saya pun dah submit testimonial saya untuk admin klikjer letakkan di halaman utama klikjer. Rasanya anda dah perasan kot. :-)

azzahairi top affiliate klikjer
 
Eksperimen saya memang membuahkan hasil. Hasil adunan teknik dalam rahsia klikjer tu. Rugi sape tak dapatkan panduan dalam bentuk ebook dan video ni sebab dengan panduan inilah yang akan banyak mengajar anda cara buat duit blog dengan klikjer.

Saya salah seorang yang mengamalkan teknik klikjer ni dan memang membuahkan hasil. Tiap-tiap bulan akan ada hasilnya. Walaupun saya tak buat promosi, entri yang saya tulis sentiasa menghasilkan jualan. Teknik yang saya gunakan adalah percuma menggunakan blog cuma kena rajinlah tulis entri ya.

Hurmm....untuk yang nak belajar cara buat duit blog dengan klikjer, saya sarankan anda belajar dari --> Teknik rahsia klikjer ni.

Buat dan terus buat sampai berjaya.

ps : masih menunggu t-shirt esklusif dari klikjer untuk penulis dan juga top affiliate klikjer. :-) 



Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

2 comments

comments

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia