Komisen Affiliate Klikjer Ke 17

Komisen Affiliate Klikjer Ke 17. Seperti bulan-bulan sebelumnya. Bulan ini masuk lagi bayaran komisen dari klikjer untuk jualan bagi bulan lepas. Bersama klikjer, komisen akan di bayar setiap kali awal bulan bagi jualan yang terhasil pada bulan sebelumnya. Alhamdulillah rezeki saya bersama affiliate klikjer ni. Tiap-tiap bulan ada komisen yang masuk.

Komisen Affiliate Klikjer Ke 17

Walaupun masih tak konsisten jumlah komisen yang terhasil tapi yang penting tetap ada sale bagi tiap-tiap bulan. Biasalah turun naik kan. Saya doakan pembeli-pembeli ebook di klikjer kaya dan berjaya dunia akhirat. Saya banyak bergantung dari blog untuk melakukan kerja-kerja promosi.

bayaran komisen affiliate dari klikjer

Bagi yang tak ada blog baik cepat-cepat buat blog kemudian rajin-rajinkan diri menulis blog dengan teknik penulisan menggoda. Dengar-dengar domain blogspot.com dah bertukar automatik ke blogspot.my. Kalau yang ada domain sendiri mungkin tak memberi apa-apa kesan.
 
dapat jadi top affiliate klikjer

Banyak kelebihan ada blog sendiri ni khususnya kalau anda ni peniaga online, anda perlu ada sebuah blog. Selain tu dengan blogspot ni anda boleh bina laman web jualan produk anda percuma. Ini memudahkan kerja-kerja promosi anda.

Bagi yang belum baca rahsia kikjer tu eloklah baca. Pelaburan yang berbaloi-baloi tu. Sebaik-baik pelaburan adalah pelaburan untuk ilmu. Kalau nak beli kat kedai buku memang tak adalah ebook macam ni.

Percayalah, kalau anda ikut betul-betul apa yang diajarkan dalam ebook rahsia klikjer saya yakin anda berjaya dapat komisen dari klikjer. Nak guna untuk produk affiliate yang lain pun boleh tak ada masalah. Kalau anda terasa nak baca ebook rahsia klikjer,elok sangatlah anda dapatkannya sebelum harganya di naikkan.

Pautan ebook rahsia klikjer --> Teknik Rahsia Klikjer


Ok, saya doakan anda kaya dan berjaya dunia akhirat.



Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

2 comments

comments
September 05, 2015 8:56 AM delete

memang best kalau dapat duit affiliate tiap-tiap bulan....

Reply
avatar
September 08, 2015 2:16 AM delete

Yup, memang best..blh lah wa belanja apa yang patut :-)

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia