Cara Buat Dua Hingga Empat Whatsapp Dan Instagram Dalam Satu Handphone

Cara Buat Dua Hingga Empat Whatsapp Dan Instagram Dalam Satu Handphone - Haa..dah agak dah mesti ada yang terfikir dan tertanya-tanya boleh tak install whatsapp atau instagram lebih dari satu dalam satu handphone. Cara ni sebenarnya dah tak asing lagi malah saya pernah jumpa cara untuk letak dua whatsapp dalam satu handphone. Tapi baru-baru ini saya jumpa plak kaedah yang lebih hebat. Bukan setakat dua malah empat whatsapp dan instagram sekaligus dalam satu handphone.

Cara Buat Dua Hingga Empat Whatsapp Dan Instagram Dalam Satu Handphone

Bagi peniaga mestilah kita nak asingkan akaun personal dan akaun perniagaan. Sebab itulah kaedah ini digunakan sebab tak nak campur adukkan kesemuanya dalam satu akaun. Bisnes anda akan jadi lebih hebat dan tersusun. Anda dah tak perlu nak guna 4 handphone untuk buka 4 whatsapp dan 4 instagram. Ada cara lebih mudah dan tersusun.

cara buat 4 whatsapp dalam satu handphone

Cara ni masih baru lagi dan saya yakin anda orang yang terawal membaca perkongsian saya ni. Lepas ni dah tak payah nak habiskan duit beratus-ratus ringgit semata-mata nak beli handphone untuk guna whatsapp dan instagram lebih dari satu.

Tujuan saya dedahkan anda dengan teknik ini adalah tak lain tak bukan untuk memudahkan kerja-kerja anda. Tambahan pula anda ni seorang peniaga mahupun pemilik bisnes. Lepas ni dah tak payah lagi nak pening kepala "Close Sales" menggunakan whatsapp. Anda dah boleh asingkan whatsapp personal dan whatsapp bisnes. Pengguna instagram pun sama, anda boleh letak 4 instagram sekaligus untuk memudahkan anda memasarkan produk di instagram.

cara buat 4 whatsapp dalam satu handphone

cara buat 4 whatsapp dalam satu handphone
 
Kalau anda buat carian di internet, anda mungkin akan jumpa apps sebegini tetapi saya tak jamin takut nanti ada apps yang mengandungi virus. Banyak lagi masalah yang akan timbul. Ada yang suruh download tapi bila klik keluar plak iklan macam-macam dan kena isi survey itu ini.

Nampaknya kaedah ini betul-betul berhasil. Mereka yang nak install 4 akaun whatsapp dan 4 akaun instagram dalam satu handphone dah berikan maklum balas yang positif.

cara buat 4 whatsapp dalam satu handphone

Panduan ini pada peringkat awal diberikan secara percuma kepada 20 orang terawal. Saya tak pasti sampai bila tapi rasa macam tak lama je kuota 20 orang ini akan penuh. Jadi kalau anda betul-betul nak belajar teknik ini cepat-cepat ke laman web panduan bisnes sosial --> Panduan Bisnes Sosial

Manalah tahu kuota 20 orang masih ada dan anda masih lagi berpeluang. Tapi kalau kuota telah penuh sekalipun saya yakin anda masih mampu lagi untuk dapatkannya.

Selamat mencuba  :-)



Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia