Komisen Affiliate Klikjer Ke 12-16, Top Affiliate Klikjer

Komisen Affiliate Klikjer Ke 12-16, Top Affiliate Klikjer. Ini cerita awal bulan ogos lebih kurang cerita yang bulan jun. Seperti biasa owner Klikjer a.k.a Shuth akan clear pembayaran komisen-komisen untuk ejen affiliate yang berjaya hasilkan jualan untuk bulan julai. Rakan-rakan blogger yang lain dah update komisen masing-masing cuma saya je lambat sket maklum sajalah ada komitmen untuk kerja hakiki tu.

Anyway, gaji bulan ni kan lambat lagi. Kena bersabar jugak lah menunggu gaji bulan ni. Baru je menyambut raya, bulan syawal pun masih ada lagi. Ada yang masih beraya lagi nampaknya. Bagi yang ada side income tu mungkin tak ada masalah kot bagi mereka untuk menunggu gaji bulan ini.

Komisen Affiliate Klikjer Ke 12-16

Sebenarnya banyak cabang buat duit online ni yang cuma perlu kita pilih sahaja. Ada orang pilih cara A..ada orang pilih cara B dan tak kurang juga yang pilih cara C. Yang pastinya matlamat kita tetap sama iaitu nak tambah side income. Tapi jangan sampai terbabas dengan program buat duit yang mengarut a.k.a scam dah lah ye. Parah jugak tu...

bayaran komisen affiliate klikjer

Kalau nak dapatkan komisen dari klikjer ni cuma kena guna teknik yang betul dan kena ada target. Target tu penting sebab bila ada target otak kita senang memainkan peranan atau lebih tepat lagi kuasa minda. Bila dah daftar affiliate klikjer tu, rajin-rajinkan diri buat research. Tengok produk apa yang ada sambutan dan pilih nak guna teknik promosi yang macam mana.

Semuanya terpulang pada anda. Ada teknik yang percuma, ada yang berbayar dan ada juga panduan-panduan khusus untuk hasilkan komisen klikjer ni. Bagi yang nak gunakan kaedah percuma, apa kata anda guna blog dan tengok macam mana blogger-blogger lain buat. Tiru mana yang anda rasa relevan, jangan copy paste entri dorang dah lah ye sebab kita nak buat duit blog yang long term. Jadi, kena fikir untuk jangka masa yang panjang.
 
bayaran komisen dari affiliate klikjer

Kalau nak guna panduan berbayar yang memang khas ditujukan untuk buat duit blog dengan klikjer anda boleh baca Panduan Rahsia Klikjer. Tak nak baca pun tak pe, terpulang. Cuma yang tulis panduan ni bukan calang-calang orang. Saya juga salah seorang dari pengamal teknik yang beliau kongsikan tu. Pelaburan yang saya kira berbaloi-baloi yang saya boleh aplikasikan untuk produk-produk affiliate yang lain.

Bila dah dapatkan teknik klikjer tu janganlah perap je dalam pc tu ya. Kena take action, hadamkan satu persatu. Baca ebook-ebook yang disampaikan tu. Tak puas dengan tu, tonton dua buah video yang diajarkan tu. Kalau perlu catat tu catat ye. Ambil pen dan kertas take note key-key penting. Bila anda buat macam ni InshaAllah anda berjaya, bukan setakat nak dapat komisen je. Nak jadi top affiliate klikjer pun boleh.

Top Affiliate Klikjer Julai 2015

Saya pun tak pernah sangka boleh tersenarai dalam list top affiliate klikjer begitu juga dengan sebelum ni.

azzahairi top affiliate klikjer

Bulan-bulan akan datang belum tentu lagi. Mungkin anda di atas dan saya di bawah. Siapa sangka kan bila anda dah jadi salah seorang pengamal --> Teknik Rahsia Klikjer anda berjaya tersenarai dalam list top affiliate klikjer.

Kalau tak nak guna teknik klikjer tak pe ke? Eh, itu terpulang pada anda sama ada nak guna kitab merah jambu bahkan teknik buat duit blog sekalipun, cuma panduan rahsia klikjer tu memang fokus kepada affiliate klikjer dari A to Z. Tak de dah sembang benda lain dalam tu. :-)

Anyway...selamat mencuba, dan selamat maju jaya.



Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

6 comments

comments
August 06, 2015 12:30 AM delete

tahniah,tahniah..dapat top 3 affiliate klikjer.. tips sikit tuan :) hehe

Reply
avatar
August 06, 2015 1:46 AM delete

terima kasih tuan JJ...blh2...pm personal ya tuan JJ... :-)

Reply
avatar
August 06, 2015 5:41 AM delete

Hebat hebat .. saya baru nak masuk dalam list .. memang terbaiklah

Reply
avatar
August 06, 2015 8:16 AM delete

Tahniah Tuan Hairi..Top 3 tue..memang Hebatlah

Reply
avatar
August 06, 2015 9:03 AM delete

Bro HH lagi hebat,
tengok komisen dari blog...fuhh gerun..

Terima kasih HH pasni giliran HH plak melonjak naik.. :-)

Reply
avatar
August 06, 2015 9:17 AM delete

Terima kasih, rezeki kali ni..lepas ni giliran tuan Halim pula :-)

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia