Komisen Kedua Dari Jobdirumah - Panduan Kerja Dari Rumah

Komisen Kedua Dari Jobdirumah - Panduan Kerja Dari Rumah. Alhamdulillah komisen dah selamat masuk akaun. Selain daripada program affiliate klikjer, saya juga turut menjana komisen dengan Jobdirumah.net yang dulunya dikenali sebagai Jobdirumah.com. Panduan Jobdirumah ni dah lama berada di pasaran dan boleh dikatakan antara panduan kerja dari rumah yang boleh dipercayai. 

Kalau dibuat penilaian komisen yang saya terima dari jobdirumah ni taklah sekencang program-program affiliate yang lain tapi tak mengapa kata orang sedikit-sedikit lama-lama jadi bukit.

Komisen Kedua Dari Jobdirumah - Panduan Kerja Dari Rumah

komisen kedua jobdirumah
 
Ada dua cara untuk jana pendapatan melalui jobdirumah iaitu dengan bekerja dari rumah melalui panduan yang telah diajarkan dan dengan mempromosikan panduan jobdirumah ini. Jobdirumah bukannya majikan anda malah membayar anda sebaliknya menyediakan panduan untuk anda bekerja dari rumah dengan cara yang betul.

Bagi cara yang kedua pula, iaitu dengan mempromosikan panduan jobdirumah, anda akan dibayar komisen pay per sale iaitu PPS. Program ini dinamakan program affiliate Jobdirumah. Bayaran komisen akan dibayar terus ke dalam akaun anda mengikut tarikh yang telah ditetapkan. Pendaftaran untuk menjadi ejen pula adalah percuma.

Bagi yang tertanya-tanya mengapa jobdirumah mengenakan bayaran bolehlah baca artikel yang saya tulis sebelum ni : Jobdirumah mengapa dikenakan bayaran. Jobdirumah adalah panduan dan bukannya majikan anda. Panduan yang disediakan adalah panduan untuk anda bekerja dari rumah dengan pelbagai sumber pekerjaan yang datang dari seluruh negara. Bayaran upah juga dikira dalam USD.

Ok, kalau nak lebih kefahaman tentang Jobdirumah, anda bolehlah ke halaman rasminya --> Panduan Jobdirumah.


Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

2 comments

comments
August 06, 2015 8:14 AM delete

Tahniah Tuan Hairi..Semakin hebat dalam Affiliate

Reply
avatar
August 06, 2015 9:16 AM delete

Terima kasih Tuan Halim, tuan Halim lagi hebat..tengok komisen tu..fuhh gerunn...

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.