FB Viralism Cuba Tingkatkan Jualan Anda

FB Viralism Cuba Tingkatkan Jualan Anda. Pernah tak anda bercadang untuk gandakan jualan anda di facebook berkali ganda dan menjimatkan kos? Jika jawapannya ya saya rasa perkongsian saya ini sesuai untuk anda. Sebenarnya cara tingkatkan jualan yang saya nak kongsi ni bukannya benda asing cuma masih ada dalam kalangan kita yang tak pernah tahu tentang teknik ini. Boleh jadi rakan-rakan anda dah gunakan kaedah ini cuma anda saja tidak tahu. Ini adalah salah satu kaedah pemasaran yang saya yakin ianya masih berkesan selagi mana anda gunakannya. Yang menariknya teknik ini juga salah satu cara untuk naikkan jumlah like page anda.

FB Viralism Cuba Tingkatkan Jualan Anda

fb viralism cara tingkatkan jualan

Pernah tak anda lihat iklan di newsfeed anda dan berjaya menarik minat anda untuk klik? Jika tawaran iklan tersebut berjaya menarik minat anda, tak mustahil anda klik. Kemudian anda diminta untuk like dan share. Selepas itu anda diminta untuk mengisi nama dan email untuk mendapatkan tawaran yang diberikan.

Mungkin bagi sesetengah orang ianya iklan biasa tetapi tidak bagi saya. Ia adalah kaedah pemasaran viral yang luar biasa. Kaedah inilah yang saya akan ajarkan kepada anda dalam post ini.

Baiklah katakanlah bila saya buka iklan yang muncul di newsfeed saya. Saya berminat dengan tawaran yang diberikan. Saya diminta untuk tekan like, share dan mengisi borang opt in form. Apa yang berlaku dalam situasi saya di atas dan kelebihan bagi pemilik iklan tersebut.

1. Apabila saya tekan like
Secara automatik iklan tersebut akan keluar di newsfeed saya dan beribu-ribu rakan saya akan tahu yang saya baru sahaja like iklan tersebut. Jadi tak mustahil untuk rakan-rakan saya pula yang buka iklan tersebut.

2. Apabila saya klik share
Perkara yang sama juga akan berlaku. Iklan tersebut akan muncul di newsfeed saya dan rakan-rakan saya akan melihat sharing yang baru sahaja saya buat.

Nampak tak? Apabila saya klik like dan share iklan tadi akan menjadi viral dan bakal dilihat oleh beribu-ribu rakan saya di newsfeed mereka. Proses ini tak akan berhenti.

3. Apabila saya mengisi nama dan email
Untuk mendapatkan tawaran, saya perlu memasukkan nama dan email untuk proses penghantaran link muat turun atau update terkini dan sebagainya. Sebenarnya pemilik iklan tadi telah berjaya mendapatkan maklumat saya untuk dihubungi tanpa paksaan dan secara sah.

Dengan alamat email tadi apa yang mereka akan buat? Boleh jadi mereka akan follow up saya dengan tawaran-tawaran menarik dan menukar saya kepada pembeli. Boleh jadi mereka akan tawarkan saya dengan pelbagai jenis produk di masa akan datang. Inilah yang dikatakan pemasaran email atau email marketing.

Software FB Viralism

Kaedah ini dinamakan FB Viralism. Dengan menggunakan kaedah ini bilangan like fanpages anda juga akan meningkat dan terus meningkat. FB Viralism adalah software yang anda hanya boleh dapatkan melalui laman web berikut --> FB Viralism Pemasaran Viral

Ianya amat menekankan pemasaran viral. Dengan satu like dan satu share ianya akan membawa kepada beribu-ribu like dan share yang seterusnya. Kos iklan anda juga semakin meningkat dan anda boleh jimatkan wang anda disamping kebarangkalian jualan meningkat adalah tinggi.

Jika anda masih keliru bagaimana software fb viralisme ini berfungsi apa kata anda lihat demo di laman web berikut : FB Viralism Bantu Tingkatkan Jualan

 

Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.