Buat Duit Online Tanpa Modal PERCUMA 2015

Buat Duit Online Tanpa Modal PERCUMA 2015 - Mungkin ada yang dah lali dengan perkataan buat duit online di internet apatah lagi kalau yang membacanya terdiri dari mereka yang pernah terlibat dengan macam-macam penipuan di internet. Buat duit online memang benar-benar wujud dan terbukti berkesan. Cuma kena pilih program yang betul. Kalau anda rajin godek entri dalam blog saya ni anda akan jumpa income-income yang saya pernah dapat melalui program affiliate.

program affiliate PPL niaga affiliate
 
Ya, program affiliate yang saya kira paling femes dan termudah untuk anda buat duit online. Program affiliate ini adalah PERCUMA dan anda cuma perlu promosi link anda.

Buat Duit Online Tanpa Modal PERCUMA 2015

Kalau nak cerita tentang buat duit online ni memang akan jadi panjang lebar entri saya ni. Senang cerita, saya ringkaskan saja entri saya ni. Program affiliate ada 3 jenis iaitu Pay Per Sale, Pay Per Click dan Pay Per Lead.

Dalam entri ini saya nak sentuh tentang Pay Per Lead atau PPL yang saya kira anda boleh buat melalui handphone sahaja. Contoh program affiliate PPL terbaru ialah Niaga Affiliate yang baru sahaja dilancarkan. Caranya cukup mudah dan percuma.
  1. Daftar --> Picit disini.
  2. Promosi Link
  3. Bila ada yang klik dan sign up anda akan dibayar RM1-RM2
Ulang langkah di atas. Tugas anda promosi link anda di facebook, twitter, instagram, we chat, whatsapp dan di laman-laman sosial yang lain.

Apabila ada yang klik link dan sign up anda akan terus menerima komisen. Program ini cukup mudah dan memang terbukti berkesan malah tiada modal diperlukan. Ianya PERCUMA.

Apa Itu Rakan Niaga NiagaAffiliate.com?

Program Affiliate adalah sebuah program pemasaran produk oleh agen berdaftar di mana agen akan dibayar komisen ke atas setiap jualan hasil daripada promosi mereka. Dengan berdaftar sebagai agen affiliate NiagaAffiliate.com, anda akan diberikan sebuah link seperti:
http://www.niagaaffiliate.com/hop.php?ref=USERNAME-ANDA
Anda boleh memberikan link anda itu kepada pelanggan berpotensi. Dan anda akan dibayar komisen setiap kali pelanggan tersebut melakukan perkara berikut:
  • Sign-up percuma (PPL) atau
  • Upgrade pakej berbayar (PPS)
Berserta link tersebut, anda juga diberikan banners dan tool-tool promosi yang lain untuk anda post di laman sosial milik anda seperti Facebook, Blog, Web atau mana-mana medium online lain.

Sistem Affiliate Niagaaffiliate.com akan menyimpan semua data pembelian daripada para pelanggan anda dan pada masa yang sama anda juga akan menerima laporan pembelian yang berjaya oleh pelanggan anda pada setiap kali melalui emel anda.

Ini membolehkan anda menyemak jumlah jualan yang dibuat oleh link affiliate anda dan mengira jumlah komisen yang akan anda perolehi. Komisen anda akan dibayar secara bulanan terus ke akaun bank anda atau melalui cek terus kepada anda.

Mengapa NiagaAffiliate.com?

NiagaAffiliate.com adalah satu program affiliate dimana anda tidak perlu memerlukan sesen untuk bermula. Anda boleh mendaftar sebagai agen affiliate dan boleh mula promosi website Niagaaffiliate.com serta merta.

Tidak seperti program affiliate lain. Kami bukan sahaja menjaminkan bayaran komisyen penuh tetapi juga bertujuaan memimpin dan mendidik mereka yang mahu memulakan sesuatu yang besar di bidang pemasaran online. Khususnya suri rumah, pelajar atau orang baru yang ingin menceburi bisnes ini.

Bagaimana Untuk Menjadi Rakan Affiliate?

Syarat untuk menjadi rakan affiliate adalah senang dan mudah. Anda boleh mulakan serta merta dengan mengikut langkah berikut:
  1. Anda berdaftar sebagai agen affiliate NiagaAffiliate.com
  2. Kami akan berikan link untuk anda promosi.
  3. Anda boleh post banner produk NiagaAffiliate.com berserta link anda pada laman sosial milik anda seperti Facebook, blog, web dan sebagainya.
  4. Pengunjung signup sebagai agen affiliate NiagaAffiliate.com
  5. Anda mendapat komisen jualan!

Itu saja ! Mudah, bukan ?!

NiagaAffiliate.com menggunakan konsep single level marketing atau pemasaran 1 aras sahaja. Ini bermaksud anda menjana keuntungan atas jualan anda sendiri. Bukan menjana keuntungan atas penyertaan ahli dan seumpamanya. Jadi ini peluang anda untuk buat duit online percuma 2015.

buat duit online niaga affiliate
Gambar diatas merupakan komisen terkini yang berjaya dikumpul sehingga jam 1.15 minit pagi pada 02/08/2015. Ok apa tunggu lagi, daftar percuma sekarang sebelum pendaftaran ditutup --> Daftar disini sekarang



Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

2 comments

comments
August 06, 2015 8:13 AM delete

Saya pun dah join..kawan-kawan yang belum join jemput join melalui link admin blog..TQ

Reply
avatar
August 06, 2015 9:21 AM delete

Tuan Halim pun dah join, fuhh cepat jugak erk. :-)

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia