Komisen Pertama Dari Jobdirumah.net

Komisen Pertama Dari Jobdirumah.net. Kali ini komisen Job Di Rumah pula. Ya, dah selamat masuk akaun pun. Boleh lah tampung-tampung mana yang perlu. Komisen Job Di Rumah ni tak lah sebanyak komisen-komisen klikjer tu sebab saya tak lah aktif sangat promosi cuma ada lah satu artikel yang saya tulis tu yang sehinggakan sekarang masih mempromosikan panduan job di rumah ini. Itulah salah satu kelebihan buat duit affiliate guna blog ni.

Komisen Pertama Dari Jobdirumah.net

Seperti yang kita sedia maklum program affiliate ni antara program buat duit online yang paling femes tapi kena ada gak ilmu. Tak boleh nak buat sambil lewa dan main redah je. Kena ada strateginya jugak barulah ada hasilnya.

Ini merupakan komisen pertama saya selepas panduan job di rumah ni di upgrade ke versi yang lebih baru atau jobdirumah.net. Rezeki untuk bulan ramadhan bolehlah guna untuk beli apa yang patut. Raya pun dah tak lama lagi kan...seminggu lagi dah nak raya. Saya kira komisen ni duit raya dari job dirumah lah ye .. :-)

komisen pertama dari komisen jobdirumah.net 
Job di rumah memang tiada masalah dari segi pembayaran. Ni juga salah satu tips untuk join program affiliate. Kena selidik jugak sama ada program affiliate tu ada masalah ke tak dari segi pembayaran.

Nampak gayanye saya kena giatkan lagi promosi panduan job di rumah ni kalau nak dapatkan hasil yang lebih banyak macam blogger-bloger lain.


Okeh, selamat hari raya untuk anda semua. Nak bagi duit raya pun semua dah besar-besar belaka kan ?

Betul tak... :-)

Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia