10 Tip Murah Rezeki untuk Suami Isteri

10 Tip Murah Rezeki untuk Suami Isteri. Tiada yang paling bernilai dalam hidup ini, selain memiliki sebuah keluarga bahagia. Tambah menggembirakan lagi, apabila keluarga kita dikurniakan Ilahi, rezeki yang melimpah ruah pula. Sesungguhnya, rezeki amat berkait rapat dengan cara kita menjalani hidup, dan menyayangi anugerah dariNya, iaitu, keluarga kita, Suami/Isteri dan anak-anak.

10 Tip Murah Rezeki untuk Suami Isteri

tips murah rezeki suami isteri
 
Berikut adalah 10 Tip Murah rezeki untuk suami dan isteri  :

1.Bermesra dan gembirakan sentiasa pasangan hidup

2.Murahnya rezeki suami bila belanja isteri

3.Ramaikan cahaya mata. cahaya mata adalah rezeki tidak ternilai

4.Makan bersama anak-anak dan isteri lagi banyak rezeki dikurniakan

5.Gunakan perkataan dan bahasa yang lembut bersama suami dan isteri serta berpanggilan manja

6.Menenangkan hati isteri ketika resah setiap masa

7.Cium dan peluk isteri sebelum keluar kerja

8.Salam dan cium tangan suami sebelum suami keluar rumah

9.Bermain-main dan berseloroh dengan anak-anak untuk menyeronokkan mereka

10.Bergurau senda bersama suami isteri sebelum tidur waktu malam

Mudah-mudahan rezeki anda bersama keluarga sentiasa dimurahkan.


Perkongsian dari : Blog Irfan Khairi





ps : Rezeki akak ni melimpah ruah selepas amalkan formula ini. Buat sale RM10,000 dari bisnes part time sambil jaga anak je. Nak tahu formula apa yang akak ni guna ? Muat turun sekarang --> Formula luar biasa





Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

2 comments

comments
July 10, 2015 6:53 PM delete

Amalan yang siapa-siapa pun boleh buat. Nak dengan tak jer

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia