Senarai Pembekal Bisnes Di Malaysia

Senarai Pembekal Bisnes Di Malaysia. Kadang-kadang saya terfikir juga kalau saya jadi peniaga kat mana saya nak dapatkan pembekal. Sekurang-kurangnya saya ada senarai pembekal saya sendiri.  Bagi peniaga atau pemilik bisnes mereka perlu memiliki senarai pembekal masing-masing. Tak kisahlah pembekal pakaian, pembekal alat tulis, pembekal pakaian sukan dan sebagainya yang penting senarai-senarai pembekal tu sudah disimpan dengan lengkap. Senang untuk urusan mendapatkan produk-produk nanti.

Senarai Pembekal Bisnes Di Malaysia

Kita sering terfikir kat mana penjual-penjual di Malaysia ni mendapatkan senarai pembekal bagi bekalan produk mereka. Maknanya kalau tak ada pembekal tak adalah produk atau niat untuk membina sebuah bisnes mungkin tak kesampaian. Kalau barang dari china anda mungkin boleh borong secara online.

Mengapa sukar nak dapatkan senarai pembekal ? Biar saya terangkan. Pembekal adalah orang yang membekalkan sesuatu produk kepada peruncit atau peniaga mahupun usahawan yang terlibat dalam perniagaan. Tetapi tidak semua pembekal memberikan maklumat lengkap perniagaan mereka kepada khalayak umum. Ini adalah kerana mereka mencari sendiri peniaga tertentu yang mereka rasa sesuai untuk mendapatkan atau menjual produk mereka.

Sebagai peniaga, anda kena ada lebih daripada satu pembekal sebagai persediaan untuk sebarang kemungkinan. Saya difahamkan ramai peniaga atau peruncit mahupun usahawan agak sukar untuk mendapatkan lebih daripada satu pembekal untuk membekalkan produk kepada pelanggan. Ada yang pernah tertipu oleh pembekal yang tidak bertanggungjawab dan ada juga yang sudah mati akal untuk mencari pembekal-pembekal ini.

150 Senarai Pembekal Bisnes Di Malaysia

Sejak Ebook Koleksi Rahsia Senarai Pembekal di lancarkan, ia telah mendapat sambutan baik dalam kalangan usahawan. Ebook ini telah membantu mereka dan memudahkan kerja-kerja mereka mendapatkan pembekal dan berhubung dengan pembekal.

koleksi rahsia senarai pembekal di malaysia

Mereka tersenyum lebar setelah memperolehi senarai pembekal di malaysia yang selama ini tersembunyi disebalik bilik rahsia para usahawan atau peniaga yang sudah lama berkecimpung dalam dunia keusahawanan.

Terdapat lebih 150 Senarai Pembekal yang didedahkan antaranya :
  • Cenderahati Korporat
  • Alat Tulis
  • Pakaian
  • Sukan & Permainan
  • Percetakan
  • Dan banyak lagi.....
Dengan adanya Ebook ini, para peniaga dapat memulakan perniagaan mereka dan menggalakkan kemunculan lebih ramai usahawan di Malaysia. Kesemua senarai pembekal yang didedahkan adalah pembekal yang boleh dipercayai demi melindungi kepentingan peniaga-peniaga di Malaysia. Adakah anda juga ingin mendapatkan senarai pembekal di malaysia ? Jangan segan-segan silalah ke pautan berikut : Koleksi Senarai Pembekal Di Malaysia


Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.