Komisen 1 Dari Ashadee

Komisen pertama dari Ashadee. Alhamdulillah dapat jugak akhirnya komisen dari ashadee. Baru ada kesempatan untuk update blog dengan komisen ashadee. Bagi pemain tegar buat duit online dengan affiliate, platform ashadee dah tak asing lagi bagi mereka. Sebenarnya banyak lagi platform buat duit online yang pernah saya ceritakan sebelum ini.

Komisen Pertama Dari Ashadee

Tak sangka betul pagi-pagi tengok ada banyak email yang masuk dan salah satunya adalah dari ashadee. Bagi yang belum daftar ashadee cepat-cepatlah daftar dan promosi guna blog sebab buat duit blog memang best.

cara nak buat duit blog

Macam mana saya dapat komisen dari ashadee ni? Ok, untuk komisen kali ini saya hanya gunakan blog sahaja sebab ianya percuma hasil daripada teknik-teknik SEO. Sebab apa saya guna SEO untuk dapatkan komisen affiliate dari blog?

Sebabnya saya kena tempatkan blog saya di First Page Google untuk meningkatkan kebarangkalian pelawat masuk ke blog saya dan baca blogpost yang saya tulis. Teknik SEO blog ini sangat penting untuk dapatkan komisen affiliate.


Kalau sebelum ni saya banyak post tentang komisen-komisen affiliate daripada beberapa produk yang saya promosikan dan juga komisen-komisen dari Klikjer. Untuk affiliate klikjer, saya juga gunakan blog untuk dapatkan komisen affiliate.

Panduan Klikjer yang saya beli tu memang saya tiru dan aplikasikan betul-betul untuk dapatkan komisen klikjer. Kena serius kalau nak buat duit dengan blog ni. Tak boleh nak buat sambil lewa je kalau nak dapat hasil. Mengapa saya beli panduan Rahsia Klikjer tu anda boleh baca kat sini : Testimoni & Review Rahsia Klikjer 

cara nak dapat komisen ashadee

Setakat ini bagi saya blog masih lagi relevan untuk saya promosikan produk-produk affiliate ni.


ps : Sebaik-baik pelaburan adalah pelaburan untuk ilmu, setakat ini pelaburan saya beli macam-macam panduan dah membuahkan hasil. Bagi yang belum jelas lagi tentang buat duit affiliate boleh baca formula ni : Rahsia 36,380 Dengan Affiliate

Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

2 comments

comments
May 12, 2015 8:22 AM delete

Betul tu, ilmu paling penting. Masih lagi cari ilmu dalam Ashadee ni

Reply
avatar
May 12, 2015 8:50 AM delete

Saya pun sama, tengah kayuh perlahan-lahan untuk belajar :-)

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia