Komisen 2 Dari Ashadee

Dapat lagi komisen dari Ashadee. Ini merupakan komisen yang kedua yang saya dapat dari Ashadee. Bulan lepas saya dah berjaya dapatkan satu sales. Harap-harap, bulan-bulan yang seterusnya juga saya berjaya hasilkan jualan. Target saya adalah nak hasilkan income yang konsisten tiap-tiap bulan dari Ashadee.

Komisen Ke-2 Dari Ashadee

Seronok memang seronok buat duit online dengan affiliate ni. Anda tak perlu susah-susah nak cipta produk. Tugas anda cuma daftar, pilih produk dan promosi.

komisen affiliate ashadee

Saya dah lama daftar ashadee ni cuma tak berapa aktif melakukan promosi ni. Selepas baca dan faham panduan rahsia klikjer tu saya berjaya hasilkan komisen dari klikjer. Kemudian saya terfikir bahawa panduan rahsia klikjer juga boleh digunakan untuk produk- produk ashadee tu.

Bagi yang belum faham tentang apa itu affiliate dan bagaimana nak dapatkan sales affiliate, eloklah sangat baca pengalaman-pengalaman orang yang dah terbukti berjaya dengan affiliate.


Awak macam mana nak dapat komisen dari Ashadee ni? Bagi yang tanya saya soalan macam ni, saya akan jawab kena pilih produk yang ada permintaan dan  gunakan kaedah promosi yang betul.

Tips untuk kenalpasti produk yang ada permintaan adalah anda kena selalu pantau di laman web ashadee tu. Biasanya ashadee akan paparkan nilai EPC bagi setiap produk. Pilih produk yang mempunyai nilai EPC yang tinggi.

Biasanya produk-produk yang dipaparkan akan silih berganti tapi kalau anda selalu buat pemantauan yang kerap anda akan dapat mengenalpasti produk yang manakah yang selalu dapat EPC yang tinggi. Lama kelamaan anda akan mahir. Selamat maju jaya ya.

Ok sekian dari saya, kena rajin-rajin belajar ya.

Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

2 comments

comments
June 10, 2015 9:48 AM delete

banyak jugak tu.

lepas ni, mesti leh dapat lagi banyak kann

Reply
avatar
June 14, 2015 9:02 AM delete

mudah-mudahan Encik X, bolehlah buat beli cendol sedap tu :-)

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia