Komisen Affiliate Klikjer 5, 6 & 7

Komisen ke lima, enam dan tujuh dari klikjer. Komisen ini merupakan komisen yang seterusnya yang telah berjaya saya hasilkan untuk bulan mei selepas komisen hari tu. Harap-harap bilangan komisen ini terus meningkat tiap-tiap bulan. Alhamdulillah rezeki dari Allah swt.

Komisen Affiliate Klikjer 5 & 6

Seronok memang seronok dapat komisen affiliate ni. Kalau beberapa tahun yang lepas saya tak aktif sangat promosi produk klikjer ni. Tapi tahun ini lain plak rasanya sebab dapat aura dari panduan klikjer tu. Memang tak rugi langsung kalau baca dan tonton video yang diajar.

Pelaburan yang memang berbaloi-baloi. Kalau ada yang tanya saya mana nak dapat panduan buat duit dari blog, saya akan suggest Rahsia Klikjer dan Teknik SEO Merah Jambu. Saya tak nafikan banyak lagi produk yang bagus-bagus cuma 2 panduan ini saya kira memang terbaik dan berbaloi-baloi untuk sesiapa sahaja nak dapat komisen affiliate dari blog. Sekali lagi saya ulang. HANYA dari Blog sahaja ye. Sesiapa yang belum ada blog cepat-cepat bina blog ye.

Komisen Klikjer 5 & 6

komisen affiliate klikjer

Komisen Klikjer 7

Inilah hasilnya kalau serius jana pendapatan online. Banyak peluang yang boleh digunakan untuk tambah pendapatan secara online antaranya mempromosikan produk-produk di laman web klikjer. Pendaftaran adalah percuma, cuma anda kena rajin dan berusaha sampai berjaya dapat komisen.

buat duit blog dengan klikjer

Komisen affiliate klikjer akan di bayar setiap awal bulan. Nilai komisen adalah 70 % dari harga produk melalui konsep Pay Per Sale atau PPS. Maknanya lagi tinggi harga produk, lagi tinggi nilai komisen yang anda akan dapat.

Tips Buat Duit Affiliate Klikjer

Untuk berjaya buat duit affiliate melalui klikjer ni anda kena pandai pilih produk yang ada permintaan dan gunakan teknik promosi yang betul. Biasanya produk yang ada permintaan atau BESTSELLER akan dipaparkan di laman web klikjer. Selain itu anda juga kena rajin jenguk fanpage Klikjer sebab produk-produk yang top 10 akan disenaraikan setiap bulan.


Sekarang anda dah ada target nak promosi produk yang mana. Perkara seterusnya adalah cara promosi. Kalau nak promosi guna blog anda mesti tulis artikel yang berkaitan dengan produk dan mengandungi keyword yang anda target. Pilih keyword yang akan di cari oleh pembaca supaya kebarangkalian untuk mereka menjumpai artikel anda adalah tinggi. Kalau rasa malah sangat copy paste je teknik Rahsia Klikjer tu.

komisen buat duit blog klikjer

Ini hasil yang saya dapat. Memang tak rugi apa-apa kalau anda rujuk panduan rahsia klikjer sebab saya sendiri sudah mengamalkannya. Video tutorial juga turut disediakan. Selamat mengamalkan tips yang saya ajarkan ini ya.

Ok, itu saja dari saya. Jumpa lagi


ps : nak buat duit affiliate dari blog, anda kena tahu teknik-teknik SEO. Sangat penting, tak percaya, sila baca apa yang disampaikan ni : Siri buat duit blog

Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

10 comments

comments
June 02, 2015 10:36 AM delete

Assalamualaikum..memang best dapat duit online ni

Reply
avatar
June 02, 2015 10:36 AM delete

Assalamualaikum..memang best dapat duit online ni

Reply
avatar
June 02, 2015 3:27 PM delete

Alhamdulillah..Tahniah Tuan Azzahairi atas kejayaan mendapat komisen daripada Klikjer..Semoga dimurahkan rezeki

Reply
avatar
June 05, 2015 6:30 AM delete

blan ni bro jadi top 5 klikjer..hbat..

Reply
avatar
June 10, 2015 9:45 AM delete

ok tu.

lepas ni mesti leh dapat lagi banyak kann..

Reply
avatar
June 14, 2015 9:50 AM delete

Waalaikumussalam, terima kasih Balqis, ya memang best, tak payah susah-susah nak jumpa orang :-)

Reply
avatar
June 14, 2015 9:59 AM delete

InshaAllah, mudah-mudahan Tuan Halim, terima kasih :-)

Reply
avatar
June 14, 2015 10:00 AM delete

terima kasih, bulan depan belum tentu lagi :-)

Reply
avatar
June 14, 2015 10:03 AM delete

makin ok sket,

inshaAllah leh dapat banyak macam Encik X gak nanti :-)

Reply
avatar
June 15, 2015 8:45 AM delete

Waalaikumussalam, ya sangat-sangat best :-)

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia