Formula Menarik Rezeki Melimpah Ruah

Formula menarik rezeki, formula rezeki melimpah dan cara murah rezeki. Ramai yang tertanya-tanya bagaimana nak keluar dari masalah rezeki sempit atau hidup dalam kesempitan rezeki. Bila masalah sedemikian timbul nampaknya jalan penyelesaian mesti difikirkan supaya masalah sempit rezeki selesai.

Formula Menarik Rezeki Atau Tarik Rezeki

Pasti ramai yang nak tahu cara atau formula tarik rezeki. Sebelum tu biar saya ingatkan bahawa rezeki bukan yang hanya nampak di mata dan bukan wang ringgit semata-mata. Udara dan air juga adalah rezeki. Bayangkan jika tiada udara apakah kita boleh bernafas ? Tapi tak ramai yang sedar udara juga adalah rezeki sebab tak nampak di mata.

Rezeki awak kat mana ? Banyak keluhan yang saya dengar berkaitan rezeki ni khususnya yang melibatkan kewangan. Ada yang menghadapi masalah kewangan, pendapatan kurang, duit gaji tak cukup, sales bisnes kurang, banyak yang masuk tapi banyak pula yang keluar. Macam-macam keluhan yang pernah saya dengar.
Rezeki sebenarnya lebih tahu alamat tuannya. Mudah dijemput berbanding mencari....
Hakikatnya rezeki senang dijemput berbanding mencari. Contohnya kalau nak cari semut bukan main payah lagi tetapi kalau letak je gula berbaris semut datang. Sama juga rezeki, lebih mudah dijemput berbanding mencari. Bagaimana tu ? Kena tahu formula menarik rezeki atau cara tarik rezeki supaya melimpah ruah.

Mari Mengamalkan Formula Menarik Rezeki

Formula menarik rezeki telah diterangkan oleh Allah swt. Beruntunglah orang-orang yang sedar dan tidak lalai hatinya. Banyak formula menarik rezeki antaranya :
  • Mengutamakan solat
  • Berpuasa
  • Berselawat
  • Membaca Al-Quran
  • Solat Dhuha
  • Berdoa
  • Beristighfar
  • Bersedekah
Yang pastinya anda akan jumpa banyak lagi cara untuk menarik rezeki. Apa yang tinggal cuma amalkan sahaja dengan penuh yakin. Yakin kerana Allah swt yang memberi rezeki.

Saya tertarik untuk bercerita tentang formula sedekah untuk menarik rezeki. Pernah tak anda dengar formula matematik Allah 1 - 1 = 10 ? Pelik kan ? Kalau diikutkan formula matematik manusia 1 - 1 sudah tentu jawapannya 0.

Sungguh unik formula matematik Allah 1 - 1 = 10. Semakin banyak yang anda sedekahkan semakin banyak pulangannya. Itulah pelaburan ghaib. Subhanallah unikya formula matematik allah untuk menarik dan menjemput rezeki. Yang penting anda kena yakin. Saya pernah mengulas lanjut tentang formula menarik rezeki dengan sedekah. Boleh baca melalui pautan berikut : Kelebihan Sedekah

Alhamdulillah syukur kerana anda masih meneruskan pembacaan. Tahu tak bahawa dalam teknik menarik rezeki yang berkesan ada diterangkan beberapa perkara antaranya :
  • amalan yang boleh membuka pintu rezeki
  • bagaimana menjadi jutawan dunia dan akhirat
  • jadikan masalah yang dihadapi sebagai punca rezeki
  • amalan yang boleh menutup pintu rezeki
  • 4 jenis ucapan yang disukai Allah swt
Sungguh hebat formula menarik rezeki cuma bergantung kepada anda untuk mengamalkannya. Allah swt tidak pernah zalim terhadap hamba-hambanya. Saya juga pernah terangkan tentang konsep hak milik dalam rezeki yang boleh membantu pemahaman anda tentang rezeki. Jika anda tercari-cari formula berkesan menarik rezeki, anda bolehlah baca 70 Formula menarik rezeki ini.

ebook formula menarik rezeki

ebook formula menarik rezeki

Jika anda ingin membaca lebih lanjut tentang Ebook 70 Formula menarik rezeki. Anda bolehlah ke pautan berikut : Formula Menarik Rezeki. Banyak testimoni-testimoni pembaca yang telah berjaya mengamalkan formula menarik rezeki.



ps : Rezeki akak ni melimpah ruah selepas amalkan formula ini. Buat sale RM10,000 dari bisnes part time sambil jaga anak je. Nak tahu formula apa yang akak ni guna ? Muat turun sekarang --> Formula luar biasa
 
 
 

Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia