Dropship Barang Dari China Sangat Mudah

Tahu tak bahawa Dropship barang dari China sangat mudah. Tetapi tidak ramai orang yang tahu bahawa anda boleh melakukan dropshipping untuk barangan yang anda beli daripada negara China. Dah ramai yang melakukan teknik ni. Mereka import barang dari china kemudian buat bisnes dropship secara senyap. Jarang-jarang sekali kalau mereka dedahkan teknik ni.

Bisnes Dropship Barang Dari China Sangat Mudah

Teknik dropshipping bermaksud pihak ketiga yang akan bertindak melakukan pembungkusan dan penghantaran barangan untuk anda kepada pelanggan-pelanggan anda. Anda boleh menggunakan strategi dropshipping ini untuk mana-mana perniagaan online yang anda miliki samaada di eBay atau laman web anda sendiri.

dropship barang dari china

Di dalam teknik dropshipping barang dari china, anda sebagai seorang penjual hanya perlu menumpukan usaha kepada mempromosi dan menjual barangan tersebut. Setelah anda mendapat pembelian dan pembeli melakukan pembayaran, anda membuat pesanan barangan daripada pembekal dan menyuruh mereka untuk melakukan dropshipping ke alamat pembeli tadi.

Dengan menggunakan teknik ini, anda telah menjimatkan masa dan tenaga anda di dalam menjalankan perniagaan. Anda boleh menumpukan usaha anda ke atas perkara-perkara utama yang mampu menjana keuntungan untuk perniagaan anda iaitu mempromosi dan menjual barangan.


Apa yang lebih menarik, para pembekal ini tidak akan mengenakan sebarang kos tambahan kepada anda untuk melakukan dropshipping tersebut. Anda cuma perlu membuat pembayaran yang sama dengan apa yang perlu anda bayar sekiranya anda membeli sendiri barang tersebut untuk diri anda.

Tidak semua pembekal daripada negara China mampu melakukan dropshipping untuk anda. Namun demikian, kebanyakkan syarikat pembekal yang dikongsikan dalam Pakej Import Dari China akan mampu melakukan dropshipping untuk anda.

Jika anda berminat untuk mendapatkan maklumat pembekal dari negara China yang boleh melakukan dropshipping untuk anda, maka saya sarankan anda baca panduan nak import barang dari China daripada laman web berikut : Cara Import Barang Dari China


Credit : Eruwan Gerry

Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

1 comments:

comments
March 26, 2016 7:33 PM delete

thanks gan
http://kuliah-e.top

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.