Baju Menyusu Feedmilk Butik Untuk Ibu

Baju menyusu atau blouse menyusu untuk ibu yang menyusu dari Feedmilk Butik. Pernah tengok tak blouse untuk ibu yang menyusu atau lebih tepat lagi baju menyusu. Khusus untuk ibu yang menyusu yang mahukan blouse yang bergaya. Pakaian begini adalah sangat penting untuk keselesaan para ibu dan bayi.

Blouse Menyusu Feedmilk Butik Untuk Ibu

baju menyusu feedmilk butik

Saya pasti ramai ibu yang menyusukan anak. Malah ada dalam kalangan mereka masih mahu kelihatan cantik dan menarik dalam penampilan. Hari ni saya nak share blouse and dress yang lawa dari Feedmilk Butik khas untuk ibu menyusu. Lebih tepat lagi baju ini juga dikenali sebagai baju menyusu atau dress menyusu.

Kelebihan Baju Menyusu Dari Feedmilk Butik

baju untuk ibu menyusu

Baju menyusu dari Feedmilk Butik dicipta melalui kain yang bagus dan mementingkan keselesaan ibu dan bayi. Pemilihan material dari kain seperti lycra, cotton, soft cotton, soft jeans , semuanya sesuai untuk ibu menyusu dan memberi keselesaan untuk anak-anak.

baju untuk ibu menyusu

Kalau nak lagi banyak design, anda boleh tengok melalui page Feedmilk Butik. Tabahkan hati anda ya sebab banyak lagi design yang cantik dan menarik di page Feedmilk Butik. Selamat memilih dan membeli semua.

Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi maklumat yang tertera :
  • Instagram : @feedmilk
  • Whatsapp : 016-6744960

Macam Mana Pula Jika Susu Tetap Kurang

Kalau dah ada baju menyusu TRENDY daripada Feedmilk ni, tapi penghasilan susu badan kurang, susu DROP, susu badan sikit boleh ikhtiarkan dengan 1 produk Feedmilk, iaitu #Feedmilkbooster : Habbasyi Oil.

cara nak tambah susu jadi banyak

Habbasyi Oil ini adalah 100% makanan sunnah dan dah bantu ramai ibu yang ada masalah susu sikit menjadi susu PEKAT, BANYAK dan BERKHASIAT.

cara nak tambah susu jadi banyak

100%original daripada minyak Habbatus Sawda. Makanan sunnah yang boleh diamalkan oleh semua orang. Whatsapp " Milkbooster Feedmilk" ke 017 674 4960 sebab ade PROMOSI terbaik sekarang. InshaAllah.




Tags : blouse menyusu, baju menyusu, jubah menyusu, baju mengandung, pakaian ibu,breast feeding, jubah, blouse, baby, pregnant mum, ibu mengandung, susu, trendy, selesa, terbaru, fashion, dress, dress menyusu, pakaian ibu, dress menyusu, jubah sopan, jubah menutup aurat, blouse terbaru, jubah terbaru, ibu menyusu, habbasyi oil, feedmilk booster, shah alam, tips menyusu, susu sikit, Shaklee, set bersalin, pakaian bayi, baju baby, kasut baby, expo baby


Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia