Buat Duit Dari Iklan Mobicow

Buat duit dari iklan mobicow atau blogger buat duit dari mobicow, tak kisahlah apa saja yang anda dengar tentang mobicow ni. Yang penting ia ditujukan khas untuk blogger jana pendapatan dalam bayaran USD. Sebelum tu, anda dah ada blog ke belum ? Kalau belum, cepat-cepat bina blog sebab blog juga salah satu punca pendapatan online selain daripada buat duit blog dengan teknik SEO.

Buat Duit Dari Iklan Mobicow



Mobicow ialah salah satu syarikat pengiklanan dan yang membezakannya dengan iklan-iklan yang lain ialah iklan dari Mobicow hanya akan keluar pada smartphone atau tablet. Maksudnya iklan dari Mobicow hanya akan keluar jika pengunjung melayari blog anda melalui telefon pintar mahupun tablet. Jika menggunakan laptop, pc ataupun netbook, iklan dari mobicow tidak akan keluar.

Memadangkan sekarang zaman smartphone dan tablet, adalah sangat tepat jika anda turut mendaftar dengan Mobicow dan meletakkan iklan Mobicow di blog anda. Bayaran dalam USD tau.

Apa Tu Iklan Mobicow ?

Mobicow ni adalah media pengiklanan yang hanya akan muncul pada smartphone. Mana tidaknya, sekarang ni kan ramai yang pakai smartphone.

Bagaimana pula Mobicow berfungsi ? Mobicow ni akan bayar anda jika ada POPUP iklan yang berjaya keluar dari web atau blog anda. Saya difahamkan, belum ada lagi iklan LUCAH, rokok , arak atau dadah.

Selepas mendaftar dengan Mobicow, anda wajib dapatkan terlebih dahulu kod khas untuk diletakkan dalam blog anda.

Mobicow akan membayar publisher mereka mengikut pada eCPM bagi tiap 1000 impresion. Kadarnya pula USD 0.29 hingga 10 USD tapi bergantung pada lokasi. Jika di Malaysia biasanya sekitar USD 1.09 hingga USD 1.94. Bayaran adalah melalui Paypal.

Jadi anda wajib ada akaun paypal. Kalau belum ada cepat-cepat daftar sebab banyak kegunaannya terutamanya untuk dapatkan income dalam USD. Minimum Cash Out untuk Mobicow adalah USD 5.

Buat Duit Mobicow Dengan Blog


Jadi anda nak atau tidak dibayar dalam USD. Kalau nak, anda perlu ada sebuah blog, daftar akaun paypal dan daftar Mobicow. Nak daftar Mobicow bukannya susah pun. Daftar je kat sini : Daftar Mobicow

Sebelum terlupa iklan dari Mobicow tak akan menganggu iklan sedia ada yang anda dah letakkan misalnya Nuffnang, H12 Media dan Innity. Sebabnya iklan dari Mobicow hanya akan keluar di smartphone dan tablet.

Kesimpulannya, jika blog anda punyai trafik yang tinggi adalah digalakkan untuk mendaftar dengan Mobicow. Bagi yang belum ada blog, cepat-cepatlah bina blog sebabnya anda boleh jana income dengan blog ni. Nak jadi Top Affiliate Klikjer pun boleh.

Oklah jika nak tahu lebih jelas tentang Mobicow : Boleh Rujuk Disini



Sertai contest Lets Masak dan menangi iPhone 6 dan wang tunai.


Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

9 comments

comments
March 09, 2015 10:16 AM delete

wahh..

leh la belanja saya nanti ye bila dapat komisennya.

Reply
avatar
March 10, 2015 2:31 AM delete

hoho..inshaAllah encik X..kita set tempat nanti ye :-)

Reply
avatar
April 21, 2015 1:02 AM delete

Memang cute pun, gambar pun cute.. :-)

Reply
avatar
September 01, 2015 6:46 AM delete

risau gak kalo2 iklan mcm arak tu terjah dlm blog kita

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia