Testimoni Dan Review Pembeli Panduan Rahsia Klikjer

Testimoni dan review pembeli panduan rahsia klikjer. Yeah !! hari ni hari cuti maka dapatlah saya fokus untuk baca dan pelajari teknik dari ebook rahsia klikjer yang saya beli 2 hari lepas dengan jayanya. Kalau hari kerja kekadang rasa macam tak sempat nak baca ilmu-ilmu macam ni dan tulis entri panjang-panjang. Saya harap saya masih orang yang terawal membeli ebook rahsia klikjer ni memandangkan ebook rahsia klikjer ni baru sahaja dilancarkan.

Testimoni Dan Review Pembeli Panduan Rahsia Klikjer


testimoni dan ulasan pembeli panduan rahsia klikjer

Memandangkan saya sangat teruja dengan ebook rahsia klikjer ni maka saya ambil keputusan untuk beli segera dan tulis review rahsia klikjer. Nak tahu saya teruja kenapa? Sila baca kat sini : Ebook Rahsia Klikjer Buatkan Saya Teruja. Saya sebenarnya salah seorang yang suka buat duit affiliate dengan blog ni sebab ia merupakan kaedah yang long term.

Sebelum ni saya dah beli beberapa panduan yang kebanyakannya adalah berkaitan dengan panduan panduan affiliate dan buat duit affiliate dari blog. Ebook rahsia klikjer ni adalah ebook pertama yang saya  beli untuk tahun 2015.
Selepas mengambil masa 2 hari untuk baca dan faham kandungan ebook ni barulah persoalan saya terjawab. Kalau sebelum ni saya asyik tertanya-tanya bagaimana brader reezluv selalu dapat komisen affiliate klikjer dan menjadi top affiliate klikjer. Akhirnya persoalan saya terjawab sebab jawapan tu ada dalam ebook yang beliau tulis.

Secara jujurnya saya tak dibayar pun untuk tulis testimoni ebook rahsia klikjer ni. Ini adalah review saya selepas membaca ebook rahsia klikjer. Ebook ni disampaikan dalam bahasa yang mudah nak faham, seolah-olah brader reezeluv ni tengah sembang-sembang face to face. Panduan ini tidaklah terlalu teknikal dan saya yakin blogger newbie pun dapat buat apa yang beliau ajarkan. Tak susah pun..benda yang mudah yang kita sendiri tak pernah terfikir. Nak buat duit affiliate dari blog tak jadi masalah lagi.

Ebook ni mahal ? Mungkin mahal bagi sesetengah orang,  tapi jika nak dibandingkan dengan ilmu yang disampaikan sangat berharga dan begitu bernilai. Mana tak mahal sebab ilmu yang diajarkan adalah ilmu yang beliau sendiri guna untuk dapat komisen klikjer hingga beratus-ratus kali.

Tetapi saya invest juga untuk dapatkan ebook ni sebab ilmu ni lah yang akan membantu saya untuk dapatkan komisen affiliate berkali-kali ganda lepas ni. Jadi saya pegang pada pepatah "sebaik-baik pelaburan adalah pelaburan untuk ilmu.


Antara kelebihan ebook rahsia klikjer yang berjaya saya kenal pasti :


Rahsia klikjer mengandungi 5 buah Ebook dan juga 2 video bonus yang akan membantu sesiapa sahaja untuk berjaya dapat komisen affiliate klikjer. Malah teknik yang diajarkan ni juga boleh diaplikasikan untuk promosi produk-produk affiliate yang lain.

Ebook 1 Pengenalan


Penerangan tentang penulis iaitu Tuan Mohd Fairiz dan macam mana beliau boleh buat duit affiliate hanya berbekalkan satu blog sahaja. Dalam bab ni beliau akan terangkan tentang klikjer dan mengapa beliau memilih klikjer sehingga sekarang masih menerima komisen beratus-ratus kali.

Ebook 2 Keyword Research


Bab ni adalah bab yang tidak terlalu rumit. Alah..blogger baru pun boleh follow teknik yang beliau ajar. Bab ni lah yang saya nak sangat tahu masa ebook rahsia klikjer dilancarkan. Beliau akan terangkan plug in apakah yang perlu anda gunakan pada browser untuk melakukan keyword research. Tujuannya adalah untuk mendapatkan maklumat penting dari sesebuah web.

Dalam bab ni juga kita akan belajar mengkaji keyword melalui laman web produk dengan menggunakan tool dari google. Selepas analisis dibuat anda akan diberi senarai keyword apa yang akan digunakan dalam blogpost anda nanti. Yang pastinya keyword yang anda gunakan nanti adalah keyword yang dicari orang.

Nak tambah lagi kefahaman, sebuah video keyword research juga telah diberikan sebagai bonus untuk pembeli ebook rahsia klikjer ni. Saya yakin anda akan faham dengan lebih jelas selepas tonton video ni sebab bahasa yang digunakan bukannya teknikal dan jargon pelik-pelik pun tak ada.

Ebook 3 Teknik Pilih Affiliate


Teknik yang digunakan oleh brader reezluv sendiri. Beliau amat menekankan 3 tips dalam pemilihan affiliate dan persoalan mengapa beliau pilih affiliate klikjer juga bakal terjawab. Beliau juga akan menerangkan niche-niche yang sentiasa mendapat permintaan. Macam mana nak kenal ayat jualan berpengaruh juga akan diajarkan nanti.

Ebook 4 Rahsia Tulis Blog Menggoda


Bab yang paling menggoda..hehe...dalam bab ni beliau akan bagitau sebab mengapa perlu tulis blog yang menggoda. Ada 3 rahsia tulis blog menggoda gaya reezluv. Patutlah beliau selalu dapat top affiliate klikjer. Beliau akan mengajar anda menulis sehingga pembaca sendiri menentukan untuk beli sesuatu produk yang kita promosikan.

Ebook 5 Teknik Pengurusan Blog


Anda sebagai pemilik dan selaku pengurus blog, anda wajib tahu teknik ini. Dalam bab ni anda akan belajar tentang beberapa subtopik antaranya :

...Teknik keyword research yang patut dilakukan

...Teknik bila anda nak kena update blog

...Tenik Blogwalking bijak

...

...

...


...dan banyak lagi yang pastinya penerangan yang jelas dan mudah difahami.


Dah siap baca semua 5 ebook tu, jangan lupa untuk tonton 2 video bonus yang disediakan. Kan terlepas teknik yang diajarkan. Kesemua video ini adalah video tutorial yang dihasilkan oleh beliau sendiri. Saya save kat handphone je dan letak earphone kat telinga kemudian study..hehe Dengar je apa yang beliau terangkan berkaitan cara nak buat keyword research dan teknik nak sembunyi link affiliate gaya pro. Barulah link affiliate kita tak dihidu pembeli.


Saya pasti target anda selepas gunakan panduan rahsia klikjer ni adalah untuk dapatkan komisen yang pertama dari klikjer. Jika anda masih merasa harga ebook ni mahal saya tak boleh nak kata apa tapi ingatlah pelaburan anda ini akan memberi pulangan kepada anda juga satu hari nati. Dan pada saat itu anda menerima komisen yang tak putus-putus dari blog dan pada ketika itulah anda rasa ebook rahsia klikjer ni sangat bermakna bagi anda.

Baiklah, jika anda juga ingin dapatkan Rahsia Klikjer ni, anda bolehlah ke halaman berikut :


Semoga membantu :-)


Sekian....


Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

6 comments

comments
February 03, 2015 8:01 AM delete

Tengok review ni mcm saya nak beli aje..:-)

Reply
avatar
February 03, 2015 8:21 AM delete

Hehe..dengar-dengar dah nak naik harga tu yang beli awal-awal tu Tuan Sunny. Memang bestlah ebook ni. Padan dengan harga :-)

Reply
avatar
February 24, 2015 1:51 AM delete

power ebook nie .. dah beli aplikasikan baru dapat hasil yang meletop letop

Reply
avatar
February 26, 2015 12:05 AM delete

Yup..memang power..disertakan dengan video sekali :-)

Reply
avatar
March 02, 2015 11:40 AM delete

lepas ni leh la dapat banyak komisen kann..

Reply
avatar
March 02, 2015 11:36 PM delete

InshaAllah..mudah-mudahan... :-)

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia