Komisen 1 Dan 2 Dari Sempoi Hosting

Dah lama rasanya tak update tentang komisen-komisen affiliate yang saya pernah dapat ni. Walaupun terfikir juga nak kerapkan lagi update tentang komisen-komisen affiliate macam penulis Top Affiliate Klikjer. Ok sambung cerita tentang komisen affiliate Sempoihosting. Selain menjadi pelanggan Sempoi Hosting , saya juga turut menjadi affiliater.

kucing comel lucu

Komisen 1 Dan 2 Dari Sempoi Hosting

Sempoi hosting merupakan syarikat yang menawarkan Hosting RM9 setahun. Murah kan ? Saya pernah dapatkannya untuk tujuan hosting beberapa buah minisite saya. Kalau nak baca lebih lanjut bolehlah baca review yang pernah saya tulis tentang sempoi hosting. Baca Disini

Komisen Affiliate Sempoi Hosting

Sempoi hosting menawarkan komisen 10 % bagi setiap pakej hosting yang ditawarkan. Saya hanya bergantung 100 % terhadap blog ini untuk mempromosikan hosting dari sempoi hosting. Patutlah brader ni cakap memang best buat duit blog sampai beliau tulis dalam ebook ni : Klik untuk baca

Komisen pertama :


komisen affiliate sempoihosting

Ini pula komisen yang kedua  :


komisen affiliate sempoihosting


Nak kumpul banyak-banyak lepas tu cash out. Alhamdulillah ini yang dikatakan rezeki kan, dapat juga komisen affiliate dari blog. Jadi nak ke tak nak dapat komisen affiliate dari blog ? Kalau nak boleh lah belajar dari sekarang untuk buat duit blog. Belum terlambat lagi.

Baiklah, saya nak sambung baca Ebook Rahsia Top Affiliate Klikjer yang saya beli baru-baru ni. Mudah-mudahan dapat jadi Top Affiliate Klikjer  plak lepasni..hehe




 

Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

7 comments

comments
February 26, 2015 7:14 PM delete

BLOGWALKING HERE..

#nuffnangclick
#visit me on shukranzahari.blogspot.com
#happy blogging

Reply
avatar
March 01, 2015 7:07 PM delete

sikit-sikit, lama-lama jadi bukit...

Reply
avatar
March 02, 2015 11:39 AM delete

wahh, mesti dah lama pakai sempoi hosting kan.

Reply
avatar
March 02, 2015 11:35 PM delete

Kena kumpul banyak-banyak ni..hehe

Reply
avatar
March 02, 2015 11:35 PM delete

Dah lama dah jugak..setakat ni setia dgn sempoihosting :-)

Reply
avatar
March 03, 2015 8:17 AM delete

pertama kali dengar sempoi hosting nie.
nampak sangat baru dalam arena nie.
Hihi.

Reply
avatar
March 04, 2015 12:54 AM delete

Sempoi Hosting ni sebenarnya dah lama juga..setakat ni servisnya ok jer :-)

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia