Cara Borong Barang Dari China Secara Online

Cara Borong Barang Dari China. Ada yang dah tahu tapi ada yang masih belum tahu malah ada juga yang pernah ditipu kalau tak tahu cara yang betul untuk borong barang dari china. Bahaya juga nampaknya kalau tak ada ilmu yang betul untuk borong barang dari china ni terutamanya bagi yang menggunakan platform Taobao.com. Banyak rahsia taobao yang kita tak tahu. Tapi kalau kena caranya, platform taobao.com boleh memberi untung yang besar bagi yang berminat untuk berniaga secara online.

Borong Barang China Di  Taobao.com


rahsia taobao cara borong barang china online

Mungkin ini soalan pertama yang akan muncul di fikiran anda apabila saya menyebutkan tentang halaman web TaoBao.com. Mengapa membeli di TaoBao.com? Mengapa tidak Alibaba.com? ataupun AliExpress.com?

Taobao.com sebenarnya lubuk yang sesuai untuk borong barang dari china. TaoBao.com pula, diwujudkan khas untuk pemborong-pemborong kecil yang mahu memborong secara kecil-kecilan. Di TaoBao.com, anda boleh memborong barang dari 5 unit hinggalah kepada beberapa puluh unit. Harganya pula adalah tidak terlalu mahal seperti AliExpress dan juga tidak terlalu murah seperti Alibaba.com. Jadi ianya "just nice!". Sangat sesuai untuk pemborong-pemborong kecil mendapatkan bekalan bagi memulakan perniagaan mereka secara kecil-kecilan.

Jangan Terburu-buru Memborong Di Taobao.com

Kemungkinan besar :

1. Jika anda terus ke halaman web tersebut dan terus membuat pembelian borong, ada kemungkinan, barang yang anda beli itu tidak akan sampai ke tangan anda dengan selamat.

2. Jika sampai pun, anda mungkin terpaksa membayar kos yang tinggi. Sama ada kos penghantaran atau pun kos percukaian.

3. Terus-terang saya katakan kepada anda, bukan semua barang yang ditawarkan di website tersebut, sesuai untuk anda beli dan borong. Hanya sesetengah barang sahaja yang sesuai dan ada banyak barang yang perlu anda elakkan dari membelinya di website tersebut.

Nampaknya..bukan boleh beli sembarangan melainkan anda baca dengan lebih details di website Rahsia Taobao supaya keuntungan sentiasa berpihak kepada anda untuk membeli barang borong dari china.

Tips Mencari Produk Yang Laku Di Taobao.com

Baiklah, biar saya terangkan sebenarnya ada 5 ciri yang perlu anda ambil berat semasa memilih barang di Taobao. Jika barang tersebut memenuhi kelima-lima ciri ini, saya yakin, anda akan mampu menjana keuntungan yang besar dalam perniagaan anda.

Selepas anda sudah tahu ciri-ciri di atas,barang yang dipesan akan dapat sampai ke tangan anda dengan selamat... dan dengan pantas, ianya juga akan menjadi rebutan kepada pelanggan-pelanggan anda.

Pastikan anda tidak beli dan borong apa-apa produk di TaoBao.com selagi anda belum mengetahui 5 ciri ini di website Taobao.com.


Memandangkan sekarang urus niaga online ni semakin rancak dijalankan. Tak salah kalau kita beringat. Sepanjang saya membeli secara online ni saya memang berhati-hati sebab takut di tipu. Setakat ini masih lagi selamat. Walaupun anda pernah shopping di ebay, lelong atau macam-macam lagi tetapi di Taobao.com ni anda perlu berhati-hati sedikit. Kalau dah biasa ke negara China dan memborong di sana tu lainlah.

Melalui webiste Taobao.com ini sebenarnya dapat membuka peluang untuk anda berniaga. Khususnya untuk sesiapa sahaja yang nak tambah pendapatan, nak tambah duit belanja untuk pelajar IPT atau sesiapa sahaja yang nak cari duit untuk kahwin. Jadi anda boleh cari barang dari china dan borong untuk jadikan lubuk duit serta bijak menggunakan website Taobao.com.

Untuk membantu anda belajar dengan lebih jelas cara-cara beli barang china secara online, cuba baca panduan borong barang dari china beserta video-video penerangan ini supaya anda faham cara terbaik untuk mendapatkan barang dari china dengan murah, mudah dan selamat : Baca disini sekarang.

Rahsia Beli Barang China Di Taobao Yang Anda Perlu Tahu

Rahsia 1 : Teknik Mencari Produk Pasti Laku

Ada 5 ciri yang perlu anda perhatikan apabila memilih barang yang mahu anda borong di TaoBao. Jika barang tersebut memenuhi kelima-lima ciri ini, saya yakin, anda akan mampu menjana keuntungan yang besar dalam perniagaan anda.

Barang yang dipesan akan dapat sampai ke tangan anda dengan selamat... dan dengan pantas, ianya juga akan menjadi rebutan kepada pelanggan-pelanggan anda.

Pastikan anda tidak beli dan borong apa-apa produk di TaoBao.com selagi anda belum mengetahui 5 ciri ini!

Ok, jika anda ingin mendapatkan Ebook Rahsia Taobao Versi Preview secara percuma, anda bolehlah muat turun sekarang melalui pautan ini.

Rahsia 2 : Produk Yang Perlu Dielakkan!

Ada 4 ciri produk yang perlu anda elakkan apabila ingin memborong barang di TaoBao.com . Jika anda membeli produk-produk ini, ada kemungkinan besar, anda akan menghadapi pelbagai masalah di kemudian hari dan terpaksa menanggung kerugian yang besar.

Jadi, seboleh-bolehnya, elakkan membeli barang yang mempunyai 4 ciri ini.

Rahsia 3 : Langkah Demi Langkah Membuat Pembelian Di TaoBao.com

Ini adalah rahsia yang paling-paling-paling penting. Jika anda menyangka anda boleh terus pergi ke website TaoBao dan membeli barang disana seperti anda biasa membeli di website-website e-commerce yang lain!

Anda sedang melakukan KESILAPAN YANG SANGAT BESAR!

Berita baiknya, saya tunjukkan kepada anda secara langkah demi langkah beserta secreenshoot-secreenshoot, bagaimana anda boleh membeli barangan di TaoBao dengan cara yang SELAMAT dan BETUL!.

Rahsia 4 : Cara Menjual Produk Yang Telah Diborong Secara Online!

Setelah anda berjaya memborong barang dari TaoBao dan barang tersebut sudah sampai ke rumah anda dengan selamat..

Ada 5 kaedah untuk anda menjual barang-barang tersebut. Saya tunjukkan anda 5 tempat dimana anda boleh jual brang-barang anda.. semuanya adalah secara online sahaja!

Anda hanya perlu lakukannya dari depan komputer anda sahaja!

Rahsia 5 : Proses Jualan & Teknik Meng"Ayat"

Bagi anda yang sudah biasa menjual produk fizikal secara online, rahsia ini mungkin kurang penting bagi anda. Tetapi bagi anda yang belum mempunyai pengalaman menjual produk secara online, ataupun sering gagal menjual produk secara online. Ada banyak tips serta ilmu yang boleh anda pelajari pada bahagian ini.

Malah, saya juga turut berikan anda contoh ayat / skrip untuk anda menjual produk anda kepada orang ramai secara online.

Dapatkan 5 RAHSIA Ini Dalam Ebook Rahsia Taobao Beserta Video Tutorial


cara borong barang china online

Dalam panduan Rahsia Taobao ini, video tutorial juga turut disediakan. Banyak yang bakal anda pelajari dalam video tersebut antaranya cara mendaftar di web Taobao, membuat bayaran, membuat pesanan dan banyak lagi. Dapatkannya sekarang sebelum DITUTUP. Klik --> Rahsia Taobao (Update Video Tutorial)



Artikel berkait : Bagaimana cara borong barang china dengan selamat

Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

4 comments

comments
February 10, 2015 9:03 PM delete

bestnya boleh buat bisnes nih. ambil brg dr china, jual kat msia. pergh... ulang2 cam tuh je samapai bile2.

Reply
avatar
February 10, 2015 11:47 PM delete

Betul tu Tuan..Memang best..tapi kena bijak pilih produk takut juga kena tipu :-)

Reply
avatar
February 12, 2015 2:55 AM delete

kalau bijak kita tak akan tertipu punya..

Reply
avatar
February 13, 2015 12:45 AM delete

Betul tu, kena bijak dalam urus niaga ni :-)

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia