Panduan Setting Domain Dot My

Panduan Setting Domain dot My. Saya tahu bukan senang nak setting domain ni terutamanya bila pertama kali mendapatkan domain berbayar. Baru-baru ini saya selesai mendapatkan dua domain dot My percuma dari MYNIC. Tergaru-garu juga untuk setting domain dot My ni kalau tak rujuk panduan yang betul sebab ia agak teknikal.

Panduan Setting Domain Dot My

panduan dan cara untuk setting domain dot my 

Seperti yang saya katakan kalau tak ada panduan yang betul memang susah nak setting domain ni. Tak kisahlah dari Sempoi Hosting atau dari mana anda dapatkan nama domain murah, yang penting anda rujuk panduan yang betul supaya berjaya.

Cerita bab setting domain dot my ni, saya rasa dah tiba masanya kita sama-sama tawarkan servis setting nama domain dot my ni.

Bagaimana caranya ?

Macam ni, anda belajar cara setting nama domain dot my ni dan buat sehingga berjaya kemudian pengalaman yang anda perolehi ni anda gunakan untuk tawarkan servis setting nama domain dot my.

Kat mana nak belajar setting nama domain dot my ?

Sebenarnya tak mustahil, panduan setting nama domain dot my ni anda boleh belajar melalui Panduan Setting Domain dot My. Selepas anda setting doman do my sehingga selesai anda bolehlah lah tawarkan servis ini.

Panduan Setting Domain Dot My Akan Naik Harga

Untuk makluman harga Panduan Setting Domain dot My adalah RM50 sebelum 5 januari dan akan dinaikkan harga ke RM 97 selepas 5 januari 2015.

Panduan ini disediakan dalam Bahasa Melayu dan video tutorial juga turut disediakan. Anda boleh rujuk sendiri laman rasmi Panduan Setting Domain dot My.

Sebelum terlupa, ini pautan tempahan : Tempahan Panduan Setting Domain dot My. Jangan lupa bila dah mahir, anda pula yang tawarkan servis Setting Domain dot My.


Sekian dari saya :-)


Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia