Yuran Autoresponder Emelmatik Akan Naik Lagi

Ok, ini adalah artikel ke 2 saya tentang Autoresponder Emelmatik selepas artikel pertama cara daftar autoresponder emelmatik. Buat pengguna Autoresponder Emelmatik, yuran pendaftaran untuk akaun premium akan dinaikkan selepas 9 Januari 2015.

Sempena Ulang Tahun Ke Empat Autoresponder Emelmatik


Autoresponder Emelmatik merupakan satu-satunya autoresponder tempatan yang memberi peluang kepada pengguna untuk menggunakannya secara percuma selama 365 hari atau setahun.


autoresponder emelmatik percuma satu tahun


Paling menarik, autoresponder ini merupakan autoresponder yang mengenakan yuran hanya sekali sahaja. Bermakna, anda hanya perlu bayar sekali sahaja untuk selama-lamanya dan tiada lagi kos bulanan. Tak kisahlah senarai email anda makin bertambah sekalipun.

Berita Baik Sempena Ulang Tahun Ke Empat Emelmatik


Bagi pengguna autoresponder emelmatik, selepas 9 Januari 2015 harga untuk akaun premium adalah RM200 muktamad.


Tetapi jika anda upgrade sekarang sebelum 9 disember 2015, harga akaun premium adalah RM150 daripada harga sebelum ini RM175. Menarik bukan !!


Jadi jika anda pengguna autoresponder ini, anda berpeluang untuk upgrade ke akaun premium dengan hanya RM150 sebelum dinaikkan RM200.


Jika anda belum mendaftar dengan akaun autoresponder anda bolehlah daftar sekarang melalui laman web Emelmatik : Laman Web Emelmatik


Baiklah jika anda juga seorang blogger seperti saya anda juga boleh mengumpul senarai pembaca blog anda melalui autoresponder emelmatik secara percuma selama 1 tahun.Baiklah,


Setakat ini sahaja dari saya, Jumpa lagi, jangan lupa doakan mangsa-mangsa banjir di pantai timur. Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikulnya.Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.