Buktikan Yang Awak Dah Terima Komisen Affiliate

Program Affiliate ? Ada yang dah tahu dan ada lagi yang belum. Walaupun ada yang dah tahu tentang program affiliate ni namun masih ada yang ragu-ragu sama ada betul ke boleh jana pendapatan dengan program affiliate. Jadi buktikan yang awak dah terima komisen dari program affiliate.

Buktikan Yang Awak Dah Terima Komisen Affiliate


cara promosi affiliate berkesan

Sebenarnya seronok betul bila dapat merasa komisen melalui program affiliate ni. Melalui program affiliate anda boleh mempromosikan pelbagai jenis produk fizikal ataupun digital di pasaran antarabangsa atau tempatan.


Contoh program affiliate :


Namun sayangnya ada yang masih salah tanggapan mengenai program affiliate ni. Berikut adalah bbrp salah tanggapan terhadap program affiliate :
  • Program MLM
  • SKIM Cepat Kaya
  • Klik-Klik Iklan

Boleh rujuk artikel saya Apakah Program Affiliate. Sejak saya mengenali program affiliate, saya telah merasa beberapa income atau komisen.

Ok..Berikut adalah bukti bayaran yang telah saya terima


bukti komisen affiliate


bukti komisen affiliate




bukti komisen affiliate




bukti komisen affiliate


Baiklah sekian sahaja dari saya. Saya nak sambung baca Kitab Affiliate Ni !!


Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

4 comments

comments
March 02, 2015 11:41 AM delete

wah, tu dia.

sekali harung tepek bukti.

Reply
avatar
March 02, 2015 11:36 PM delete

Huhu..alang-alang dapat komisen kena lah tepek bukti ni :-)

Reply
avatar
July 27, 2015 1:04 AM delete

memang best kalau setiap hari buka email dapat notifikasi komisen masyuk macam ni.. kipidap bro :-)

Reply
avatar
July 27, 2015 1:53 AM delete

tenQ bro Fami..kena banyak belajar lagi ni :-)

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia