Bagaimana Pula Dengan Autoresponder Trafficwave

Sebelum ini saya telah jelaskan tentang Autoresponder Emelmatik. Boleh rujuk artikel Review Autoresponder Emelmatik. Sebenarnya terdapat banyak autoresponder seperti Aweber, Getresponse, Imnica Mail, dan Parabot. Masing-masing ada kelebihan dan plan yang tersendiri. Jadi bagaimana pula dengan Autoresponder Trafficwave.

Review Dan Panduan Autoresponder Trafficwave


panduan penggunaan autoresponder trafficwave

Jika ada yang tanya saya tentang Autoresponder yang mempunyai kos bulanan yang tetap jawapan saya adalah Autoresponder Trafficwave.

Suka saya ingatkan bahawa Autoresponder sangat diperlukan untuk mengumpul senarai pelanggan dan melakukan kempen follow up.

Autoresponder adalah tool wajib yang diperlukan oleh usahawan internet. Malah dalam Panduan Dominasi Facebook Group turut menekankan penggunaan Autoresponder.

Ya, Autoresponder adalah sangat penting. Jika anda peniaga online, anda perlu simpan Database Pelanggan anda.

Tugas pertama Autoresponder adalah mengumpul nama dan email pelanggan dan tugas kedua adalah melakukan kempen follow up.

Berbeza dengan Emelmatik, pihak Trafficwave hanya membenarkan anda menggunakannya secara percuma selama 30 hari. Walaubagimanapun kos bulanan adalah tetap walaupun senarai email semakin bertambah.

Berikut adalah kos bulanan Autoresponder Trafficwave :

kos bayaran bulanan autoresponder trafficwave

Melalui Autoreponder Trafficwave, anda boleh semak berapa orang yang buka mesej yang anda hantar. Bukankah ini membantu anda untuk lihat keberkesanan mesej yang anda hantar.

Yang paling mencuri tumpuan saya adalah disamping anda menggunakan Trafficwave anda juga berpeluang menjadi affiliate. Maksudnya anda akan mendapat komisen jika memperkenalkan autoresponder ini kepada orang ramai.

Bagaimana Pula Jika Mahu Gunakan Trafficwave Percuma

Memandangkan Trafficwave memberi ruang dan peluang untuk anda menjadi agen affiliate. Anda perlu promosikan Trafficwave kepada 3 orang pelanggan dan anda akan menerima komisen.

Komisen tersebut boleh digunakan untuk anda membayar kos langganan Trafficwave. Baki selebihnya adalah komisen untuk anda. Hanya perkenalkan kepada 3 orang pelanggan sudah cukup untuk menampung kos bulanan anda.

Sebelum terlupa, jika anda ingin menggunakan Autoresponder Trafficwave, anda boleh ke laman web Trafficwave sekarang : Trafficwave.net

Walau apa pun pilihan ditangan anda. Rumusan saya, menyimpan database pelanggan adalah sangat penting jika anda ingin meningkatkan jualan anda.

Jika anda ingin mengumpul senarai pelanggan yang responsif dan targeted di facebook dengan kos yang menjimatkan, anda boleh rujuk panduan ini : Panduan Kumpul List Facebook


Ingat database sangat penting. Setakat ini saja perkongsian dari saya. Kita jumpa dalam artikel seterusnya.

 Ikhlas


Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

2 comments

comments
July 15, 2014 6:55 AM delete

Yap.

Boleh guna untuk bina list guna autoresponder nih. Ramai gak IM kita yang gunakannya.

Reply
avatar
July 15, 2014 6:55 AM delete

Yap.

Boleh guna untuk bina list guna autoresponder nih. Ramai gak IM kita yang gunakannya.

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.