Bukan Satu Tapi 100 Rahsia Psikologi Pelanggan

Berkaitan ilmu untuk menjual, istilah 'rahsia psikologi pelanggan' adalah tidak asing lagi. Sebelum ini saya pernah kongsikan ilmu seni jualan daripada Tuan Sabree Hussin melalui artikel Seni Takluk Emosi Pelanggan. Kali ini saya akan kongsikan 100 Idea Psikologi Pelanggan. Bukan satu tetapi 100 Rahsia Psikologi Pelanggan.

Ebook 100 Rahsia Psikologi Pelanggan

ebook 100 rahsia psikologi pelanggan

Saya pernah dapatkan ebook terawal beliau iaitu Dominasi Facebook Group pada harga RM5. Ebook beliau banyak memberi nilai tambah kepada saya berkaitan ilmu bisnes.

Kemudian Ebook kedua beliau iaitu Seni Menjual Psikologi Pelanggan yang masih berada dipasaran semasa entri ini ditulis.
Dan Ebook ketiga beliau 100 Rahsia Psikologi Pelanggan. Gaya penulisan Tuan Sabree mudah untuk difahami. Apa yang beliau sampaikan adalah dari pengalaman beliau sendiri.

Bagi saya perkara asas yang perlu ada bagi jurujual online mahupun offline ialah ilmu untuk psikologi pelanggan.
Pemain golf profesional seperti Tiger Woods berlatih setiap hari sehinggalah beliau menyandang gelaran pemain golf profesional. Jika anda ingin jadi jurujual profesional anda juga perlu sentiasa melatih skil jualan anda.
Jadi anda betul-betul memerlukan 100 Rahsia Psikologi Pelanggan.

100 Rahsia Untuk Psikologi Pelanggan

Ini merupakan beberapa idea rahsia psikologi pelanggan yang saya ambil daripada Ebook 100 Rahsia Psikologi Pelanggan.

Rahsia 007 : Ada Free Gift

Rahsia 008 : Demonstrasi Penggunaan Produk

Rahsia 016 : Paksaan

Rahsia 025 : Nak Jual Semula

Rahsia 027 : Produk Unik dan Susah Dijumpai

Rahsia 040 : Harga Dinaikkan Setelah Cukup Kuota

Rahsia 053 : After Sales Support

Rahsia 063 : Memudahkan Urusan

Rahsia 064 : Menjimatkan Masa

Rahsia 073 : Produk Sedang Popular

Rahsia 077 : Malas


Ini merupakan sebahagian sahaja. Seperti yang saya katakan bukan satu tetapi 100 Rahsia Psikologi Pelanggan.

Apa kata anda download dan cuba sendiri Ebook 100 Rahsia Psikologi Pelanggan. Saya yakin anda akan berpuas hati. Dengan rahsia ini anda akan mahir untuk menulis ayat-ayat iklan tanpa anda sedari.Klik untuk lihat.

Sekian sahaja perkongsian dari saya. Jumpa lagi dalam artikel yang akan datang. Jika anda rasa artikel ini bermanfaat kongsikan dengan rakan-rakan anda. Semoga berjaya :-)
Adakah anda juga menggunakan Instagram untuk mempromosikan produk anda? Ketahui Bagaimana Mendapatkan 10,000 Real Follower Dan Letupkan Jualan Anda Menerusi Instagram Dalam Hanya 5 Minggu!

Saya mohon anda berikan masa 5 minit untuk baca website ini sehingga habis untuk tahu rahsia letupkan jualan anda pada tahun ini. Baca disini.

Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.