Berbaloi Ke Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Minggu lepas saya sudah sentuh tentang 100 Rahsia Psikologi Pelanggan kali ini saya akan sentuh tentang Kitab Teknik SEO Merah Jambu. Kali pertama saya dengar tentang Kitab SEO Merah Jambu adalah pada penghujung 2013 walaupun teknik SEO yang ditulis oleh Encik Titan ini sudah lama berada di pasaran. Kitab ini nampaknya berjaya mencuri tumpuan dan menambat hati para blogger yang ingin jadikan blog sebagai punca pendapatan.

Berbaloi Atau Tidak Beli Kitab Teknik SEO Merah Jambu

review kitab teknik seo merah jambu encik titan

Sebelum saya menulis artikel ini saya telah membuat kajian. Saya cuba search 'Kitab SEO Merah Jambu' di kotak carian google. Semasa artikel ini ditulis terdapat 22,800 page result di enjin carian Google.

Berdasarkan artikel review yang tersenarai, kebanyakan blogger sebulat suara menyatakan Kitab SEO Merah Jambu adalah teknik SEO yang berbaloi untuk digunakan.

Serius saya katakan Kitab SEO Merah Jambu ditulis untuk blogger menjana duit melalui blog berdasarkan teknik SEO.

Saya berani katakan jika seorang blogger mahu jadikan blog sebagai punca pendapatan atau Buat duit dengan blog, teknik SEO adalah wajib dipelajari.

SEO adalah teknik untuk menempatkan blog anda di first page enjin carian seperti Google melalui kata kunci tertentu.

teknik SEO azzahairi teknik SEO merah jambu

Saya boleh tersenyum apabila saya berjaya menempatkan blog saya di halaman pertama Google berdasarkan keyword tertentu.

Bukan senang nak tempatkan entri yang dibuat di halaman pertama Google melainkan dengan Kitab SEO Merah Jambu ni.

Disebalik Tabir Kitab SEO Merah Jambu

Kitab SEO Merah Jambu ini ditulis oleh Encik Titan atau Ahmad Faizal hasil pengalaman beliau dalam dunia blogging. Beliau telah berjaya menjana pendapatan hanya menggunakan blog melalui teknik SEO.

Sebab itulah kebanyakan blogger yang mahu buat duit dengan blog akan menggunakan teknik SEO termasuklah saya sendiri.

Kitab SEO Merah jambu ini adalah berbentuk Ebook. Anda boleh save dalam laptop, tablet mahupun phone. Itulah kelebihan Ebook kerana mudah disimpan dan dibaca.

Jadi bagi seorang blogger yang ingin belajar buat duit dengan blog adalah sangat berbaloi jika gunakan Teknik SEO Merah Jambu ni.

Alternatifnya adalah belajar daripada orang yang berpengalaman. Saya pun tidak pasti sampai bila Kitab SEO Merah Jambu berada di pasaran. Penulis mungkin boleh menutup jualan bila-bila masa sahaja.

Untuk pengetahuan Kitab SEO Merah Jambu pernah dinaikkan harga. Ketika artikel ini ditulis harganya adalah RM 120 dan bakal dinaikkan harga lagi berdasarkan maklumat dari Encik Titan sendiri.

Sebelum harga Kitab SEO Merah Jambu ini ditutup jualan atau dinaikkan harga lagi apakata anda lihat sendiri kitab ini melalui pautan berikut : Kitab Teknik SEO Merah Jambu.

Cukup disini perkongsian dari saya. Saya nak sambung baca Ebook Panduan Bisnes Kad Kahwin. Selamat menjana pendapatan dengan blog. Semoga berjaya.. :-)


[+] Baca Juga : Testimoni Saya Selepas Beli Rahsia KlikjerIkhlas
Azzahairi Sulaiman

Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.