Teknik Spy Facebook Untuk Jimatkan Kos Facebook Ads Yang Mahal

Sama ada kita perasan atau tidak semenjak Facebook mula ditubuhkan sehingga kini, interfacenya sering berubah-rubah.Sebenar nya perubahan ini telah memberi kesan kepada pengguna tegar Facebook Marketing untuk bisnes. Ianya sedikit sebanyak memberikan kesan terutama sekali dari segi budget yang tingg. Jadi bagaimana untuk jimatkan kos iklan di facebook ads dan untuk dapatkan kos facebook ads yang murah.

Teknik Spy Facebook Cikgu Hafis Dan Syed Faiz

Baru-baru ini Teknik Spy Fb telah mencuri tumpuan peniaga online yang banyak menggunakan Fb Ads untuk bisnes mereka. Teknik ini berbentuk Video yang boleh anda Play and Pause bila-bila masa untuk rujukan.

review teknik spy fb SOLUTION FBAds CTR Tinggi, Kos Ads Murah


Teknik Spy Facebook menekankan beberapa key atau main point yang menjawab persoalan atau masalah peniaga online disebabkan kos ads yang mahal.

Kelebihan Teknik Spy Fb

Kos Ads Berjaya Dikurangkan

Setelah beberapa kali godek  FB, hasil yang mereka peroleh  sama seperti masa mula-mula buat FBAds. Budget rendah, sales  banyak & steady!

Kurang Persaingan

Sebelum ni iklan FB mereka agak  LIAT sikit nak jalan, yelah dah  ramai orang tahu macam mana nak  guna FB. Jadi persaingan bid  untuk kos iklan semakin tinggi  untuk interest yang sama.

So mereka dah jumpa "LUBANG" yang mana boleh dapatkan bakal pembeli yang sangat BERKUALITI  dan mudah CONVERT SALES! Memang  teknik yang sangat simple tapi RESULT kaw-kaw.

Result RM1,800 Dalam Masa 12 Hari

Teknik ini dah fully tested oleh mereka dan telahpun hasilkan 714++ senarai customer yang betul- betul targeted (sangat berminat & senang nak close sales). Ianya telah berjaya hasilkan RM1,800 dalam masa 12 hari  sahaja. Saya sendiri TERUJA dengan hasil mereka ini.

Jika anda sendiri nak apply teknik dan strategi bagaimana mereka dapatkan targeted audience (pembeli sangat berkualiti),  kurangkan budget FBAds atau kekalkan budget sedia ada  TETAPI hasilnya POWER (macam mula- mula buat FBAds), mereka dah bersedia untuk tunjukkan caranya dalam video Teknik Spy Facebook.

Adakah anda juga menggunakan Instagram untuk mempromosikan produk anda? Ketahui Bagaimana Mendapatkan 10,000 Real Follower Dan Letupkan Jualan Anda Menerusi Instagram Dalam Hanya 5 Minggu. Saya mohon anda berikan masa 5 minit untuk baca website ini sehingga habis untuk tahu rahsia letupkan jualan anda pada tahun ini. Baca disini


Dah Penat Layan PM Pelanggan?

Nak tak saya berikan anda software AUTOREPLY PM pelanggan anda. Takde lah penat sangat anda nak reply pm mereka satu-satu.

Meh tengok macam mana software ini dapat bantu anda. Pasni dah tak payah nak pening-pening kepala lagi. Jom kita tengok sama-sama di laman web berikut : Nah Software Auto PM



Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.

Powered By | OHBlogger Malaysia